i wlasnie takie "polskie" odpowiedzi sa kolejnym powodem dla ktorego w zasadzie NIKT z najstarszej polskiej gildii tu nie zaglada. "ic sobie, my tu som sfoje hopaki!"
Mam sie ponizac dyskusja na takim poziomie? Ok, niech bedzie, w koncu raz sie zyje...
Nie jest prawda ze mod sie pomyslil i przyznal do winy. Mod sie pomylil i do winy nie przyznal bo to dzieciak bez jaj.
Nie jest powodem calego zamieszania fakt ze praca Phoe jest malo tworcza. To w ogole tutaj nie ma znaczenia, o tym mozna co najwyzej zaczac nowy watek, z gory mowie ze sie zgadzam z ewentualnie przedstawionymi w nim zarzutami. Powodem jest glupota moda, ktory najpierw zbanowal za "skopiowanie z diablo", potem oskarzyl o "skopiowanie z ultimy". Oba oskarzenia sa po prostu glupie, tak jak glupi jest oskarzajacy, co widac po jego kolejnych postach. Jak ktos tego nie widzi to znaczy ze tez jest glupi, tyle mam do powiedzenia o tym modzie.
ze postuje agresywnie? jasne ze postuje agresywnie, przeciez wlasnie zlapano urzednika na wyjatkowo bezczelnym zaniedbywaniu obowiazkow i naduzywaniu przywilejow, za takie cos powinien na zbity pysk poleciec, natychmiast i bez gadania.
Ale tak sie nie dzieje, nie tylko na tibia.pl ale rowniez w np, naszym cudownym sejmie czy w ogole w kazdej instytucji publicznej w naszym pieknym kraju. A ja za kazdym razem gdy widze takie przekrety bede reagowac agresywnie.
Howgh.
|