Zobacz pojedynczy post
stary 04-06-2006, 23:56   #22
Wald_Kerius
eX Moderator

Wald_Kerius's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
Domyślny

Może trochę zejde od tematu może nie nie, zależy jak kto na to patrzy. Mianowicie chodzi mi o $cora~. Za co wy go krytykujecie ? Pomylił się, bo dał bana bez przedstawienia dowodów. Ludzie a co to on jeden popełnia błędy. Odrazu trzeba go krytykować, zakładać nowy temat aby mu dojechać - dlatego że jest moderatorem? Phoeler~ty to chyba musisz być swięty. Masz 22 lata i się zachowujesz jak jakiś dzieciak co mu samochodzik popsuli w piaskownicy? Teksty na $coraa typu "blebleblr <cenzura>" świadczą tylko o twojej dojrzałości. Większą dojrzałością wykazał się $cor trzymając w ogóle ten temat "$corcerer noobie". Mało kto wierzy, że to jest twoja praca, a po drugie to ma być nowy potwór a nie jakiś zaczerpnięty z innych gier.(btw Ghoul).Więc nie ma nawet o czym dyskutować. Jest nawet w regulaminie w dziale kary punkt o nazwie "# Kretynizm w
czystej postaci: 9 do 10 pkt. karnych" Idealnie pasuje do ciebie.

edit
@MaveriC
Dlaczego go bronię? Odpowiedź jest prosta, $cor~odwala na tym forum kawał dobrej roboty. To, że się pomylił nie znaczy że trzeba go już bluzgać. Nie lubisz go za to, że dał Ci więcej punktów niż inny modek? Sorry, ale gdzie jest napisane, że za dane wykroczenie powinno się dostawać tylko 2 pkt. W regulaminie który zaakceptowałeś wyraźnie jest napisane co do ilości punktów.
Cytuj:
Wymienione upomnienia są jedynie orientacyjne, a ich poziom może się różnić w zależności od Moderatora i wielu innych okoliczności (powtarzalność przewinień, intensywność łamania zasad)
Jeżeli notorycznie łamiesz regulamin nie ma się czemu dziwić. Jeżeli od razu widać, że dany użytkownik to jest jakiś noob i co chwile łamie regulamin to nie ma nad nim co się dłużej zastanawiać, ban i święty spokój. Zwróć uwagę że moderator to też człowiek tak jak i ty. Ma prawo do błedu i w przypadku $cora ma na tyle odwagi, aby się do tego przyznać. Plagiat bez dowodów nie może być plagiatem. Po drugie nie nazwałem dosłownie Phoeleriusa "kretynem" tylko przytoczyłem punkt regulaminu według mnie pasujący do jego osoby. Nie sądze iż zakładanie nowych kont na forum, tylko po to aby dojechać dla $cora jest rzeczą normalna. Tym bardziej jeżeli forma jego jest na poziomi dziesięcio latka. "Zabrałeś mi samochodzik, ale ty jesteś głupi i niedobry!!" Takie sprawy powinno się załatwiać poprzez wysłanie PW do moderatora który dał mu bana. Jest taka opcja w wiadomości którą dostał Phoelerius. Niestety lepszym rozwiązaniem było demonstacja tego jaki to $cor~jest zły a Phoel~ jaki mądry, na głównym forum.

Nowa strona o Tibii w profesjonalnym wydaniu

Mój temat ze zdjęciami

Pacc Secura - 400k. Wiadomość do Wald Kerius - Secura/Ankrahmun (list).

Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 05-06-2006 o 18:18.
Wald_Kerius jest offline