Zobacz pojedynczy post
stary 05-06-2006, 00:11   #23
Phoelerius
Użytkownik Forum

Phoelerius's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin

Imię: Phoelerius
Profesja: Elite Knight
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wald_Kerius
Może trochę zejde od tematu może nie nie, zależy jak kto na to patrzy. Mianowicie chodzi mi o $cora~. Za co wy go krytykujecie ? Pomylił się, bo dał bana bez przedstawienia dowodów. Ludzie a co to on jeden popełnia błędy. Odrazu trzeba go krytykować, zakładać nowy temat aby mu dojechać - dlatego że jest moderatorem? Phoeler~ty to chyba musisz być swięty. Masz 22 lata i się zachowujesz jak jakiś dzieciak co mu samochodzik popsuli w piaskownicy? Teksty na $coraa typu "blebleblr <cenzura>" świadczą tylko o twojej dojrzałości. Większą dojrzałością wykazał się $cor trzymając w ogóle ten temat "$corcerer noobie". Mało kto wierzy, że to jest twoja praca, a po drugie to ma być nowy potwór a nie jakiś zaczerpnięty z innych gier.(btw Ghoul).Więc nie ma nawet o czym dyskutować. Jest nawet w regulaminie w dziale kary punkt o nazwie "# Kretynizm w czystej postaci: 9 do 10 pkt. karnych" Idealnie pasuje do ciebie.
Powiem tak: "przeczytane"...
...naprawde mam to gleboko gdzies, co o mnie sobie piszecie, piszcie dalej co chcecie, mozecie mnei nazywac nawet noobem i itp, malo mnie to obchodzi. Pan $corcerer tym co robi na forum moim zdanie zasluzyl na krytyke.
A co do banowania tego konta i mnie, to nie ty jestes od tego.