Zobacz pojedynczy post
stary 05-06-2006, 00:39   #106
Bacabayashi
Guest

Domyślny hahaha

Siema all.Ja mialem dopiero zbyty^^kiedys tam juz nie pamietam kolega pokazal mi tibie odpalilem i zobaczylem ta grafike....... od razu wylaczylem
Potemk umpel opowiadal mi ze domek kupuje w tibi taki bylem podjarany ze moznamiec domek i wole w nim spac ze storzylem postac.W sumie ja nie stworylem bo nawet nie umialem-kolega mi stworzyl i dal imie
Nauczyl mnie wszystkiego i poszedl spac a ja taki bylem podjarany ze gralem cala noc i padlem dokladnie 14 razyraz jak zobaczylem orca na rooku to ucieklem do światyni(z końca planszy do światyni :-niezly noobek)
jak zrobilem 8 lvl myslalem okolo 3 dni jaka profesje wybrac i czytal wszystkie poradniki jakie znalazlem w internecie W końcu zdecydowalem sie na sorca^^ Kolega eskortowal mnie do ab i zaczal opowiadac gdzie co jest.Po jakis kilku dniach mialem 10 lvl i przysedl jais 100 lvl kolega powiedzial ze mozna tkai nabic w kilka dni i ze mam szanse pokonac tego h lvla wiec zaczolem go bic a potem sie dziwilem ze do dpeo wejsc nie moge i padlem
pamietam jesze jak dobijalem 13 lvl i mialem miec nowa rozdzke tak sie podjaralismy z koelga ze przysedl do mnie na noc i wbijalism chyba z 4h z 12 na 13 lvl az wkońcu usnelismy.Potem tez sie dzialy rozne rzeczyale juz miej pamietam.POwiem wam ze na poczatku inaczej patrzylem na tibie.bardziej ciekawy bylem i zainteresowany a teraz to jest nalog jak nie zrobie dziennie 3 bp hmm to dzien uwazam za stracony;/ szkoda
  Odpowiedz z Cytatem