Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Radcliffe
Och tak, dziubasku, zapewne nie on jeden, i po wspaniałym popisie kultury który pokazałeś w pierwszym poście tylko się w tym utwierdzam. Zresztą, gdybyś mógł mi pokazać, w którym miejscu jest napisane że ten potwór pochodzi z UO, to jesteś niezły 
|
Udowodnij mi pierw ze nie zrobilem tego zombie sam, a potem pisz glupoty, po za tym widze ze branie udziale w tym konkursie i poprawienie mojej pracy mija sie z celem, bo jaki jest sens startowac w konkursie, ktorego nie moze każdy wygrac?
Zyjac w takim pieknym kraju jak Polska wszystko jest możliwe, jezeli mamy do czynienia z korupcja na kazdym kroku, to dlaczego tu mialo by jej nie byc… dyskfalifukujac 20 osob, bo ich prace to "plagiaty" można latwo wylonic zwyciezce… nie mowie ze akurat tak jest na tibia.pl, ale cos moje przypuszczenia zaczynaja się sprawdzac.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Radcliffe
Nie, wcale, przecież słowa "Z braku dowodów muszę cię odbanować." i odbanowanie połączone z odkasowaniem posta to nie przyznanie się do winy. Wcale bo nie. Tylko co to do cholery jest? Wytłumacz mi, bo ja już nie wiem. Acha, i staraj się na przyszłość nie pisać tekstów ad persona, bo ktoś mógłby pomyśleć że jesteś głupszy niż jest to w rzeczywistości.
|
On to bardziej zrobil z braku innego wyjscia...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gallar
Ja sie dołącze, powiem coś - możecie mówić że liże dupe $corowi/opom na IRCu, leje na to..
|
Kazdy robi to co lubi.^^
Cytuj:
Dowodów nie mam żadnych, ale i tak prawie wszyscy wiedzą ze kupiłeś chara.
I taki jestes pr0 i 1337? Cóż, gratuluje podejścia.
|
I co jeszcze?
Cytuj:
Co do Twojej pracy - to jest oczywisty plagiat, na 5 kumpli których spytałem, trzech odpowiedziało - 'widziałem'. Grafiki podobne uzyte były w UO, Planescape, Eye of the beholder.. screenów nie mam.
Akurat w tym momencie, wykazuje tylko swoje zdanie - nie poparte dowodami.
|
To dawaj te SS.