Temat: Poison Dagger
Zobacz pojedynczy post
stary 05-06-2006, 08:59   #112
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Punissherr
A ja mam PD na rooku ale wam nie pokaze bo nie wiem jak sie trade daje -.- a tak po koleji to PD na rooku istnieje ale i tak wam go nikt nie pokaze bo jak juz ktos napisal zostanie meczony przez n00bki jak ej pokaz mi PD plz musze zobaczyc bo nie wierze ze istnieje etc -.- macie zamiar tak dalej klepac to lepiej zamknijcie temat i to wszystko...
Nie musi sie chwalic od razu wszystkim. Mi wystarczy PW z godzina spotkania i swiatem. Pokaze mi na trade i dam mu 150k na mainie. I nic wiecej nie chcem. Przeciez nei bede za nim wiecej lazil zeby mi go pokazal. A jak powiem komus ze on ma pd to i tak mi nei uwierza wiec moze byc spokojny. Jak jest tyle osob co maja PD to ktos wkoncu powinien sie zglosic. Narazie nikogo takiego nei bylo.... ciekawe dlaczego.......

[zaraz beda odpowiedzi, ze nie pokaza bo nie maja pewnosci ze zaplace. Daje slowo ze dam cale 150k , a zreszta co im szkodzi, taka kasa nie lezy na ziemi wiec mysle ze warto sprobowac.]

Klocek-Clan

"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri

Pan Klocek jest offline