Zobacz pojedynczy post
stary 05-06-2006, 16:11   #106
reavan
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 05 2006

Domyślny

Witam!!!
Teraz ja dodam cos od siebie. Otoz moim zdaniem TH powinien byc mozliwy do wygrania w jakims quescie nalepiej innym niz Anhi spojrzcie tylko na skul staff przecierz jego staty sa zalosne ja wiem ze fajnie wygloda ale to nie wyszystko. Stworzylem nowego knechta i wybralem cluby narazie mam jeszcze slabe skile ale ja chce cwiczyc cluby i ich uzywac a nie pocwiczyc np do 70 i wtedy zmienic na swordy bo nie ma zadnych dobrych broni. Albo przecierz ten jeden pkt atk roznicy miedzy sov a th to minimalna roznica a po za tym jak komus to sie nie podoba niech spojrzy ile wazy th a ile sov. A jesli nie th to powinna zostac dodany nowy club albo przynajmniej quest na silver mace dla postaci tak na ~80 lev. Ktos napisal ze dla takiego soprca na 200 lev wand of inferno jest do dupy czlowieku ty myskl taki koles juz dawno nie uzywa rozgi tylko wali z hmm i sd dla niego rownie dobrze moglo by nie byc rozg. Zreszta gdy on zaczynal grac to zapewne tych rozg nie bylo tylko uzywal jakijs broni np clubow. Mowicie ze sroce sa teraz udupieni lepiej sporzcie jak taki knecht jest udupiony nie posiada zadnej pozodnej broni. Choc moze sie myle moze jest quest na th i silver mace w sumie po co cipy mialyby robic tak slaba klase broni. Koncze juz i mam nadzieje ze chociaz czesc z Was zrozumiala o co mi chodzi
POZDRAWIAM
reavan jest offline   Odpowiedz z Cytatem