Zobacz pojedynczy post
stary 05-06-2006, 16:27   #47
Wojtini21
Guest

Domyślny

Heh. W/g mnie h lvl knight to 60lv +. Tak więc ja knightem na 64lv (87/86) siedze se na tombach ok.25k/h + loot ok.10k samej kasy. Wiem, że więkoszość będzie pisała, że mało na 1h wyciągam, ale u mnie na serwie cieżko znaleść coś wolnego dobrego. Kiedyś (58lv) wstałem o 5 rano, wzioł 15bp uh + 5bp hmm i poszedłem na d lair w venore (bez dl'i) wychodziło ok.50k/h + ok.2-3bp uh/h, siedziałem ok.2.5h, loot wyszedł na ok.10k max, więc uhy się nie zwróciły, ale prawie 130k w ciagu nieco ponad 2h odpowiadało mi.

Po jakimś czasie (62lv) wybrałem się na północne dragi w Ankh. Także wstałem o 5 rano Wziołem 10bp uh + 5bp explo i poleciałem. Teraz moim celem były Dl'e. No i już pierwszy dl solo okazał się waste uh ... ;/ Ale co tam lezy tyle uhów ze wole szybko poexpic. Nie liczyłem straconych uhów i explo na dl'e i expa na godziny. Jednak gdy został mi nie cały bp uh i chyba 2-3 runy explo, zebrałem się i wróciłem. Exp po 1.5h wyszedł ok.80k Loot wyszedł na +, ponieważ poleciało mi DSM Teraz nie mam czasu chodzic na takei wyprawy wole posiedziec na tombach, scarabach czy skoczyc na hunt hydr/dl/hero.

A wracając do expa sorcererm to moj brat na hydrach w godzine wbija spokojnie 70k, używając tylko wanda + exori vis + 1 ds. Siedząc całą sobote na hydrah wbił 69lv z 64lv, tak chyba widac róznice. Na drugi dzień na erig.net pisało że wbił prawie 1.2kk expa
  Odpowiedz z Cytatem