Zobacz pojedynczy post
stary 05-06-2006, 18:22   #159
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
Domyślny

Ehh nigdy tu nie wchodzilem (do tego tematu) ale to co ostatnio mi sie przydazylo postanowilem opisac. To byl jeden z tych dni kiedy nei mialem ochoty expic wiec chodzilem po miescie i rozdawalem rozne free itemki i zloto. Ot typowy dzien, az tu nagle widze niebieski napis ktos odzywa sie na priv......

XXX: ej
[No juz w tym momencie mialem dac mu ignora. Jak ja nie lubie osob ktore zaczynaja rozmowe od "ej", ale zanim zdazylem kliknac ignore, widze koleja czesc wiadomosci....]

XXX: pozycz mi te brass legi

[Mysle sobie: "pomylil studded z brass, jakis noob pewnie...." postanowilem poczekac jak rozwinie sie sytuacja: ]

XXX: ej no pozycz pozniej ci oddam
Pan Klocek: Nie, i przestan z tym "ej" do cholery!
XXX: czego?
Pan Klocek: "dlaczego"
XXX: co?
Pan Klocek: nic -.-;
XXX: ej no pozycz nie ukradne bo mam knajta na 80 lvlu tutaj
Pan Klocek: Powiedzialem Ci ze nie pozycze i tyle.
XXX: masz mi je dac! bo z kolegami bedziemy cie huntowac na mainie!!!!!11

[uwielbiam te jedynki po wykrzyknikach, dodaja esencji wypowiedzi...]

Pan Klocek: Gosciu ale ja mam 34 lvl.......
XXX: no to co my mamy 80+ i cie dedniemy
Pan Klocek: Hmmm a nei przyszlo ci do glowy ze ja raczej nie wyjde na maina?
XXX: masz dac te brass legi!!!1 to nie sprawiedliwe ze GMy daja ci takie rzecz ya nam nic mimo ze mamy wysokie lewele na mainie!!!!

[tu myslalem ze padne, skad on takei glupoty wzial nie wiem ]

Pan Klocek: Bo zasluzylem na nie!! Wiec sobie je nosze i nikomu nie oddam! Sa moje i tyle! Jak bedziesz znal GMa to tez moze ci da!
XXX: <cenzura> zobaczysz <cenzura>
Pan Klocek: Zazdrosc przez ciebie przemawia. Zasluzylem na te brass legi tak samo jak na dark shielda i long sworda. Wszystko to dostale mza zaslugi wiec sie odczep.
XXX: <cenzura>
XXX: <cenzura>

itd az musialem dac mu ignora

Kto mu takich glupot naopowiadal ale co tam fajnei sie udawalo , a tak na marginesie, uwielbiam wkrecac nooby

Klocek-Clan

"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri

Pan Klocek jest offline   Odpowiedz z Cytatem