Zobacz pojedynczy post
stary 05-06-2006, 22:19   #162
Jaskot
Użytkownik Forum

Jaskot's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Tam

Stan: Na emeryturze
Imię: Imię
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Gildia
Świat: Świat
Poziom: sut
Skille: Skille
Poziom mag.: ul
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez =Midnight=
Szanowny n00bie, a gdzie ty tu kobieta lekkich obyczajówa debilu widzisz ze ja napisalem ze to bylo na rooku?? Ziomek zamiast 5 platinum coinsow wsadzil 5 crystal coinsow to bylo na swiecie Nova moge ci podac nick tego koelsia Davidcuenca czy cos takiego, nie pamietam juz dokladnie bo skonczylem tam grac. Ziomek kupywal sobie na n00b chara. Pamietam wtedy mial 60 level niewiem jaki teraz ma i mnie to nie obchodzi. Wiec zamknij ryj i niewierz jak nie chcesz wali mnie twoje zdanie.
Nie dość, ze nie potrafisz czytać tytułow tematow, to na dodatek nie znasz sie na ortografii i po wszystkich jedziesz -.-

Jest to temat "Najśmieszniejsza sytuacja NA ROOKU", co oznacza, ze mowimy tu o sytuacjach na Wyspie Nowych. Tak wiec nie mozesz miec do nikogo pretensji tylko do siebie -.-

A żeby nie robic offtopa.

Kiedys jednego znajomego chcialem naklonic, by zobaczyl jak wyglada tibia. Wkoncu sie zgodzil, i powiedzial, ze nick sobie zrobi taki jak zwykle. Ja nastepnego dnia loguje sie, patrze, a tutaj on sobie leci i mojego rata zabil. Wiec ja do niego przyjacielsko "Ty pedale ty ". Po 3 minutach odezwal sie do mnie 70 lvl protector, piszac, ze mam hunta .

A o moim noobostwie na rooku pisac nie bede, gdyz za duzo by tego bylo