Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KonioMaster
Hello.
Mam zamiar z kumplami wybrać się na demona 4fun. Team 4-osobowy:
Blocker 42lvl(ja)
i 3 shooterów na lvlach +-40.
Czy wytrzymam z demonem czas jaki shooterzy potrzebują na ubicie bestii?
(+-10 12rund)
Czy wyuham się z obrażeń zadawanych przez demona obrażeń czy też będę potrzebował pomocy w postaci uh sorca/druta bądź też moje uhy+sio? [
I też czy w/w shooterzy będą w stanie ubić demona (sd+bursty)
Uwzględniam użycie wspomagaczy takich jak might ring czy ssa.
Napiszcie czy mam jakiegolwieg szanse czy jest to raczej pewna śmierć. Z góry dziękuję.
|
Heh, jak bedzies zmial szczescie to dasz rade, choc to ryzyk duzy i straszny waste. Na 42 lvl nie masz zawiele hp, wiec bedziesz musial sie uhac praktycznie co 1-2hity. Jesli nie wylapiesz combo od demona - GEB+mele to nie powinienes pasc. Co do shooterow to jest maly problem. Na spawnie kolo anni, jest malo miesjca i ciezko bedzie upchac 4 shooterow tak by mieli szanse ucieczki w przypadku przerzucenia sie demona, zreszta i tak beda obrywac od gfb. Ja tam huncilem z blokerem 80lvl z ms 60 i rp 86, na 1 demona szlo 6-8 sd, wiec wy pewnie bedziecie musieli przynajmniej 10- 20 SD. Malo prawdopodobne bys przez ten czas utrzymal demona w miejscu, liczyc sie trzeba z tym ze przez ten czas zdazy zrobic 1-3 fe wiec bedziesz dostawal srogie lanie. Jak dla mnie to poroniony pomysl.. zaduzy ryzyk deda i blokera jak i shooteow.