Zobacz pojedynczy post
stary 06-06-2006, 03:06   #31
Radcliffe
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 08 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Phoelerius
Udowodnij mi pierw ze nie zrobilem tego zombie sam, a potem pisz glupoty, po za tym widze ze branie udziale w tym konkursie i poprawienie mojej pracy mija sie z celem, bo jaki jest sens startowac w konkursie, ktorego nie moze każdy wygrac?
Widzisz mój drogi, sobie nie musze niczego udowadniać. Moje (nasze?) osądy są takie a takie, i póki nie jesteś w stanie przytoczyć porządnych argumentów w porządnej oprawie (bez błędów i aroganctwa) nikt ci nie uwierzy.
Pozatym, to oczywiste że nie każdy może wygrać. Ci, których "prace" są żywcem zerżnięte nie mają żadnych szans. A twoja praca właśnie taka jest - bo wciskasz nam zombiaka, który jest już w tibii (nazywa się Ghoul) i jest tragicznie wykonany jeśli chodzi o grafikę - to taki zwykly powycinany i powklejany pare razy obrazeczek, o pixelarcie nie ma mowy, ze nie wspomne o poprawnym cieniowaniu i pochyleniu postaci. Jednym słowem, robota (?) na odwal się.
Cytuj:
Zyjac w takim pieknym kraju jak Polska wszystko jest możliwe, jezeli mamy do czynienia z korupcja na kazdym kroku, to dlaczego tu mialo by jej nie byc… dyskfalifukujac 20 osob, bo ich prace to "plagiaty" można latwo wylonic zwyciezce… nie mowie ze akurat tak jest na tibia.pl, ale cos moje przypuszczenia zaczynaja się sprawdzac.
Alez oczywiście, to kto miał wygrać zostało ustalone. najpewniej będą to $cor (pewnie naab zalozyl jakies druge konto i teraz eliminuje tych, ktorzy mu zagrazaja) i, powiedzmy, n3m3s1s, niby cicha woda, a tak naprawde trolluje ile wlezie...
I, mój drogi, gdzie te twoje osławione DOWODY, o które tak usilnie wszystkich prosisz, co?
Cytuj:
On to bardziej zrobil z braku innego wyjscia...
No jasne, ale to dalej nie jest przyznanie się do winy, nie?
Cytuj:
Kazdy robi to co lubi.^^
Jakby tak było, to ja od dawna byłbym administratorem tej strony a ciebie by tu nie było.
Cytuj:
I co jeszcze?
Dużo, ale aż się odechciewa pisać jak się patrzy na głęboką mądrość płynącą z twoich postów.
Cytuj:
To dawaj te SS.
Najpierw ty pokaż dowody na to, że grupa trzymająca ryzy ustawia wyniki.
Radcliffe jest offline