Zobacz pojedynczy post
stary 06-06-2006, 08:52   #1337
Michałeq
Użytkownik Forum

Michałeq's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006

Stan: Na emeryturze
Domyślny

To co właśnie teraz pół forum robi, to krytykowanie niepowstałej jeszcze gildii, a więc na pewno oznaka "dojrzałości" z którą się ostatnio spotkałem >.< Wiele wiary mówi mi, że liderem nie mogę być bo "jestem 14letnim szczylem". To ja sie spytam, od kiedy to miarą dojrzałości jest wiek ;d Ja przynajmniej nie okradam ludzi na 400k w ich własnym domu w ich urodziny ^.^ Nie ja jade na czitach normalnym playerom mówiąc że są noobami, bo nie umieją używać cheatów (i wcale nie chodzi tu o Fantoma)

@Wszyscy
Przyczepiliscie się do nazwy "Last Castle". Czemu? Odpowiedzi jest kilka:
a) zazdrościcie
b) nie podoba wam się
c) macie to w d... ale koniecznie chcecie podburzyć polskie morale, czy zrobić komuś na złość

Każdy spoza gildi, mówi mi, że nazwa jest denna, podczas gdy zagaduje, żeby wymyślili lepszą, otrzymuje przeważnie odpowiedź "nie chce mi się teraz myśleć" czy "jest wiele lepszych nazw, co tu myśleć". Już sam ten fakt daje sporo do myślenia. Co ciekawe, kilku osobom na forum się to podobało, ale na forum uparcie piszą, że to głupia nazwa. Czemu? Bo nie chcą się ośmieszyć w towarzystwie, podczas gdy sami się w ten sposób ośmieszają. Natomiast np. Ligus dzielnie trzyma się ze mną ^.-. I kto tu jest tymi "naabami"? .....no właśnie ;D.