Zobacz pojedynczy post
stary 06-06-2006, 11:11   #4
Mui
Użytkownik Forum

Mui's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Iceholl
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 60+
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez scorp
idz sobie do 55 lvl na cyclopis 1-2-3 pietra potem dragi ankrahmun 2 gorne respy do 70~lvla a nastepnie dragi edron
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ripper
Imho do 40 lvla Cyclo~/PoH/Tomby (Tar Tomb), a później Multi-Spawn w Ankrahmun (Dragi mam na myśli) - manasy, life ringi, vitka i się zwraca ;>
A moglibyscie napisac ile w danych miejscach z moim distem moge wyrwac expa per hour ?
Dragi... jak chodzilem na nie sorcem ~40 na ankh to wybijalem resp ten dolny czyli szly na mnie max. 3 i szlo ~15k/h czyli bardzo cieniutko, na gore nie szedlem, a na dole dl'e. Po okolo miechu retired bo zo duzo huntow mialem... i nie bilem wyzszego lev...

Ostatnimi czasy bilem tylko skille i nie wiem jakie mam szanse ja vs. 2 dragi, ostatni raz na palu bylem na dragach ( okolice venore ) z distem 68 Ile razem tam na gorze ich wystepuje na tych 2 gornych respach ?

Widze, ze tomby odpadaja dla pala ? ~70 lev wyciagaja tam podobno 100k exp/h a ja ?

No tak najlepiej napisac idz sprawdz swoje mozliwosci tam tyle, ze jak juz bede mial pacca to potrzebuje miejsca lub kilku bo nie zawsze wszystko wolne jest na wbijanie 50k exp/h na pocztek pozniej domyslam sie, ze bede podnosil poprzeczke.
Mui jest offline