Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qba =]
Myślę, że nie jestes tu od oceniania kto czyta moje wypowiedzi, a kto nie.
Ty raczej autorytetem nie jesteś, szczególnie że uważasz się za niezłego ortografa  . Co oczywiście jest błędem. Ale czasu tracić nie będę, żeby Ci je wyliczać, bo do wakacji by mi zeszło zapewne  .
Przez tę grę zatarła Ci się granica między qmplem z RL, a guru... Dobrze, że na mnie nie ma ona takiego wpływu 
|
A czy ja mówię że jestem autorytetem? Czy ja mówię że jestem niezłym ortografem?
Wiesz, dam Ci rade, może poćwicz czytanie co?

Myśle że na dobre Ci to wyjdzie. Czy każe ktoś Ci wyliczać? NIE!
Więc po co ten bezsensowny post?
Mi się starła? HAuhuAHUhauhauaUH Popatrz na swoje posty, broniące Gammblerka, I DOBRZE JE PRZECZYTAJ (Bo z tym masz najwisze problemy, jak zdazylem zauwazyc.) To zobaczymy komu sie starla ta grancia.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez WANTEDNOOB
On tego nie zrozumie 
|
Widze ze popierasz zdanie Shanoza ze Azura jest skonczona. MOJE GRATULACJE, Azura jest skonczona przez bande dzieciakow ktorym tibia uderzyla za bardzo do glowki. Robia PA etc~~ jednym slowem psuja server.
Tak dalej Panowie a bedziecie grali tam Tylko wy, i bedziecie musieli zmienic server bo komu sie chce w samo poludnie czekac na respa 40 min?

BTW To jest zdanie Shanoza, JA i reszta nie zamierzamy sie poddac.
A to ze Shanoz mowi ze sie wyniesie z Azury nie znaczy ze nie bedzie was od czasu do czasu nekal ;]