Temat: inne gry
Zobacz pojedynczy post
stary 21-07-2004, 22:25   #52
Sirmati
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 07 2004

Domyślny

Cheh ja se troszke gralem w te rpg wiec cos onich napisze
Muu nio cuz zblizony sytem do diablo choc z itemami bidie po wygladzie posta(inny staf inny wyglad) z latwoscia mozna rozpoznac lvl i ptofesje(na 1 lvl sztylet na 2 lvl miecz itd.)
:rolleyes: HL zeczywiscie szybko bijesz poczatkowe lvl a potem........ szkoda gadc(znudzilo mi sie;D)
Cuz Ultima jest to cos podobnego do tibi chociaz ja bym powiedzial ze tibia jest wzorowana na ultimie. Tez jest skilowanie tylko tam daje to cos wiecej niz wiekszy dmg lub obrona. Bedac kowalem morzna naprzyklad wykuwac sobie samemu bron oczywiscie trzeba na bron znalsc rudy a zeby miec rudy trzeba byc gurnikiem czy cus takiego. Jednym slowem nietylko licza sie tylko posty rodzaju magowie rycerze ale tez "szarzy ludzie" Ogulnie wypas. Zreszta to co opisalem na gurze zalezy jeszcze od serwa niekture wprowadzaja jeszcze wlasne prowfesje.(zeby grac trzeba placic, na darmowe sie dostac to trzeba ze 4 miechy wypelniac formularze i przesylac to wrescie morze zrobia acc)
?( Diablo w jedynke gralem na singlu obecnie gram sporadycznie we 2, pocinam na polskim serwie grota trola (HC-dla wtajemniczonych) Chodzi nawet dobrze na starym sprzecie choc bez 256mb ramu morze sie tnac.
Jesli chodzi o americans army(AA-anonimowi alkocholicy)
rpg to niejest ale tez gralem i ........... wole counter-strike
swego czasu morzna bylo kubic w specjalnej edycij za 40zl czy cos teraz tylko CS:condition zero za jakies 100zl CS:CZ praktycznie nieruzni sie rozgrywka od zwyklego cs.
Pozdro dla all czytajacych forum tibia.pl

Ps. quffffffa zginelm na skilowaniu SIC!!SIC!!
Ale przedtem dostalem po skilach i jeszcze lvl zaliczylem
LOL
Knight teraz lvl 13 skille 44/42 jestem z niego dumny
Sirmati jest offline   Odpowiedz z Cytatem