Zobacz pojedynczy post
stary 06-06-2006, 13:45   #1340
Dolor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Nazwa nie czyni gildi noobowatą bądź nie noobowatą lecz czynią ją gracze którzy się znajdują w tej gildi. Niestety widzę że dość dużo osób na tym forum nie odróżnia pojęcia "newbie" od pojęcia "noob".

Poreda@
Ta gildia jest dopiero od paru godzin dokładnie od restartu dzisiejszego i jeszcze nic nie planowaliśmy. Może były jakieś plany ale ja nic o tym nie wiem
A wy planujecie ??

Jeśli chodzi o nazwę to mi się też nie podobała i miałem pretensje do osób które wymyślały te nazwy. Pociesze was:
Propozycje Poredy mi się jeszcze bardziej nie podobają ponieważ brzmią jakoś dziwnie Rozumiem że jesteś zafascynowany historią Polski XVII wieku bo ja również uwielbiam ten klimat wojen Polsko tureckich, Polsko kozackich i wielu innych
Wogle fascynuje mnie XVII wieczna Europa
Chodziło mi o jedną nazwę jaką wymyśliłeś a mianowicie „Polska Husaria” nazwa ładna lecz w świecie Tibijskim wątpię aby się przyjęła bo niestety np. tacy Brazylijczycy nie mają pojęcia o naszej ukochanej jeździe Polskiej „Husarii”

Pozdrawiam

PS: Jeśli znajdziecie jakieś błędy ortograficzne to przepraszam ale ortografia nie jest moją mocną stroną