Zobacz pojedynczy post
stary 06-06-2006, 14:10   #76
Kanion
Użytkownik Forum

Kanion's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Na Emeryturze
Kanion ma numer GG 6008798
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stanek
aha i jeszcze jedno teraz wydaje sie ze panujecie bo jest wojna i najwyzsze lvl nie moga was bic, bo jesli wyjda to zaloguje sie druga strona wojny. Zobaczymy jak sobie bedziecie radzic po wojnie, przeciez przed wojna jakos sobie tak nie szaleliscie. Przezyc nie moglem bo was za duzo na ekranie bylo i tak w was jeszcze z explo strzelalem.
Ej Arystos powiem ci cos.. smieszny jestes co ci dalo ze lales we mnie i w bladego z explo? ile mi 100 many odebrales? lol.. nie mozesz sie pogodzic ze padles to bedziesz tutaj jakos pierdolic usprawiedliwiac sie.. co?? padles ded jest zapisany nie cofnie nikt tego a ty lvl i 100k w plecy i huj ;-) jednak jest faktem ze mogles uciec, jak skonczymy pkowac to all filmy udostepnimy to dam wam linka ludzia i sami stwierdzicie czy mogl uciec pozatym kiedys lizales dupe Tetrowi?? i gdzie twoj ziomek byl?? wcielo g ja sie bede starac zebys padl jeszcze z 2x bo cie z calego serca nie nawidze choc to jest tylko gra! STFU! nie zaslugujesz na 126-125 i nawet na 100 lvl
Koniec mojego kazania

~Olek
Kanion jest offline   Odpowiedz z Cytatem