Zobacz pojedynczy post
stary 06-06-2006, 14:40   #33
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Czemu ten temat jeszcze nie jest zakonczony skoro sprawa sie wyjasnila?
Scorcerer popelnil duzy blad, za co zostal odpowiednio przezemnie opieprzony. Do tego wieksza kara dla niego byl chyba sam fakt popelnienia bledu

Zombie jak to zombie, gier mamy 1337 i we wszystkich zombie sa mniej lub bardziej podobne, w koncu co inowatorskiego mozna zastosowac w potworku, ktory jest nieumarla kupa miecha, czasem z maczuga.

Inspiracje, owszem mozna brac z innych gier, ksiazek, rysunkow, itd. Bo w koncu jakby nie mozna bylo to musielibysmy usunac 95% prac.

@Pan wielki, stary gracz:
Niby skad wiesz ile lat maja ludzie tu wchodzacy skoro sam nie wchodzisz? Gadasz glupoty chlopie. Jak kazdemu wiadomo, wiekszosc ludzi grajacych w tibie w polsce to osoby ponizej 18 roku zycia, tutaj jest sonda odnosnie wieku naszych gosci:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=66344
Mysle, ze procent naszych gosci powyzej 18 lat jest adekwatny do procentu polskich graczy powyzej 18 lat. Opieram to na sondach, jak i na wizytach ludzi na stronie. Ja mam dowody na swoja teorie, a czy Ty masz? Nie. Wiec po co gadasz?
Szczerze to nie obchodzi mnie kim Ty jestes i to czy tu wchodzisz czy nie. Nie podoba sie, to nie wchodz. Prosta zasada.
Typowy syndrom gracza z anticy... "Ja tu gram najdluzej, wszyscy inni sa glupi, macie padac do moich stop"
A co niby zrobiles dla polskiej sceny tibijskiej, ze uwazasz sie za lepszego? Nic.

Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 06-06-2006 o 14:42.
Dr. Omader jest offline