Zobacz pojedynczy post
stary 06-06-2006, 14:45   #44
Pacek
Użytkownik Forum

Pacek's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów

Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Domyślny

tak na marginesie troszke dobiegająć numerologia i cała ta wiara że jakieś cyferki albo układ planet i gwiaz mają jaki kolwiek wpływ na nasze życie to największa bzdura o jakiej słyszałem
koniec świata na pewo kiedyś nastanie ale tak jak powiedziałem w którymś tam temacie, bardziej niż szatana boje sie że ten koniec przyniosą nam wojny z islamem i pan Narawniec von Idiota Bush który ma chyba jakieś skrzywienie ma mózgu i chce atakować iran bo mu sie wydaje że ameryka jest niepokonana, nawet za cene globalnego konfliktu, ta chęć rządzenia światowymi zasobami ropy wykazywana przez ameryke skończy sie dla nas tragicznie [; ale póki co cieszmy sie i używajmy "pięknego" lata jakie sie zapowiada w tym roku
2012 to przypuszczalna data końca świata wedłók kalendarza majów a potem azteków, ci którzy choć troszke wiedzą o tej religi oriętują się ze wedół wierzeń wzteckich ziemia umierała już wcześniej 4 razy i zawsze życie odradzało sie ponieważ przetrwała jedna para istot człekopodobnych, po raz ostatni świat sie narodził jakieś 5 tys lat temu i ponownie ma umrzeć właśnie w roku 2012. Dla ludzi wierzących w końce świata przypomne że przez 1999 wszyscy czekali na konieć świata właśnie w 1999po przepowiednach nostradamusa a ze żyjemy do tej chwili znaczy że coś mu nie wyszło [; tak na marginesie prawdziwy konieć świata o którym wiem na pewno nastąpi za jakieś 4 miliardy lat kiedy to słońce zniszczy ziemie ale raczej tym nie musumy sie przejmowac bo tego czasu nie dożyjemy napewno

"płoń płoń płoń parlamęcie niech spali cię ogień na historii zakręcie"

Ostatnio edytowany przez Pacek - 06-06-2006 o 14:57.
Pacek jest offline