Zobacz pojedynczy post
stary 06-06-2006, 15:20   #46
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez morwi
@lasooch
hmm... no i co? jakby wszedł 07.06.2006 to co? pewnie tematu by nie było bo o jedną szóstke w dacie jest za mało
Ale wchodzi 6.06.06, i to jest wyjątkowe w tej dacie, że film wchodzi

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryłek
I 'nowa' płyta Behemotha. Nie zapominaj o tym! ;]
Nie słucham Behemotha, więc nie wiem ^^

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez styku
@Wieszok:
Grasz w MtG ty szatanie? Mnie za to ostatnio ksiadz gonil ^.-
Księża po zdracieckim, plugawym, podłym, nędznym i perfidnym ataku na wiarę jakim był Kod da Vinci w kinach są przewrażliwieni ^^

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekromanta
jaki jest znak Szatana z Tesco? A! 666.9!
Pudło ^^ 666.99, nie 666.9.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karrith
a ja jutro na 6 lekcji mam zastepstwo...to tez cos oznacza??
Że nauczyciel składa koty w ofierze mhrocznym diminom.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez styku
metale(rowniez tokio hotel! \m/)
TH rulzz!11!!!111 A ja WCALE nie jestem rooshooffom NaStOlAtKoM!!1!

BTW Skiba się skompromitował na Superjedynkach wypowiedzią o Blog27.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok
Jeśli jutro (dzisiaj) 6 dnia, 6 miesiąca 2006 roku w 6 osób pujdę do Totka i każda z tych osób skreśli 6 liczb to jakie mam szanse na trafienie szóstki?
1:13371337. Ale jeśli o 11:06 (666-sta minuta dnia), to wtedy 1:666666. Lubię Cię, więc błędów ort nie wytknę ^^

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bosky
A ja urodziłem się 16-06-1976 , czyli co?? Mam w dacie urodzenia trzy x6=666.To niby co znaczy?
Tak, że za 10 dni masz urodziny. Best wishes ^^

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wald_Kerius
OMG jest 6;14, zaspałem ;/ Musze czekać kolejne tysiąc lat ??
Nah... będzie jeszcze 2066, 2666...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ville Vallo
jakas polka przepowiedziala!!!!!!111oneone
w nie do wiary bylo :<
jak mozesz nie wiedziec o nadchodzacym kataklizmie?!
Pani Lucynka? Ponoć ona wiedziała o jakimś -666-stym poziomie podziemi gdzieśtam, więc wie gdzie jest prawdziwy grobowiec Cheopsa i ocali świat przed przebiegunowaniem w 2012 bo wszystkie piramidy i czakramy stworzą sieć ochronną dla ziemi... blablabla.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chessterr
Dla mnie wogle liczba 666 to jedna wielka bajka. Ktoś cos wymyślił, komuś się spodobało. No i ochrzcili jako liczba szatana.
A może to same szatany zeszły na ziemie i powiedziały ,że to ich liczba???
PS. Słowo szatan pisze w liczbie mnogiej po szatany to zbuntowane anioły. (Jakby ktoś nie wiedział)
Ktoś, a mianowicie św. Jan w swoim Objawieniu, ew. Apokalipsie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez joey
Ps. Kto idzie malować ze mną pentagramy na chodniku i palić koty?
Ja!1111

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vrael
dzisiejszy dzien jest spoko
Agreed.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pacek
prawdziwy konieć świata o którym wiem na pewno nastąpi za jakieś 4 miliardy lat kiedy to słońce zniszczy ziemie
Mi się zdawało, że nie zniszczy oO tylko że się zrobi cieplutko, wszyscy sie stopimy, a potem się zrobi zimniutko i zamarzniemy

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark Kriss
2012 rok.
Chyba wg. jakiegoś kraju (?) ta data to koniec świata, a w jakiejś z ksiąg (nie jestem pewny w której, a niechce wciskać że w biblii) pisze że koniec świata nastąpi kiedy papierzem zostanie murzyn, niewiem w co wierzyć ale to że najpierw ma być Polak [x], potem jakiś inny [x], a na końcu murzyn [?]...
Jest już w 2/3 spełnione.
Wg Majów. A co do papieża, to chyba nie Murzyn miał nim być, tylko 'czarny', i nie Polak-ktośtam-Murzyn, tylko Polak-czarny (no i przez nas ta apokalipsa, psia jej mać:<). A że Murzyn (czarny) nie jest papieżem, to ponoć coś kombinowali, że czarni to Niemcy są...

I takie najbliższe daty końca świata - 2006 (wg kodu ukrytego w Biblii, zagłada atomowa zaczynająca się na bliskim wschodzie), 2012 (wg Majów), 2029 (1:1000000 że walnie w nas meteor 8000 razy większy od tego tunguskiego, ale nie jestem pewien czy naukowcy nie wyliczyli, że jednak nie walnie), i 2100-któryśtam - cośtam. Nie pamiętam co. A, i 2010 wielkie trzęsienie ziemi czy tam huragan w Chinach.