Zobacz pojedynczy post
stary 21-07-2004, 23:12   #12
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

Tak, tak... Wszystko sie zmienia, wszystko sie konczy...
Zaglada... Hm, co powiedziec... Nie bede naklanial do powrotu, nie bede snul tu przypuszczen, dlaczego, jak i kiedy... Nie chce prowokowac kolejnej klotni na miare tej w temacie Gewofa. Jest to obraza dla tego, kto odszedl...
No coz. Nigdy nie bylem dobry w wyglaszaniu przemowien. Zegnaj, Zag. Byles modkiem, gdy ja czytalem to forum... I jak kazdy modek byles PRAWDZIWYM userem... Pamietam, ze gdy ustawiles sobie avek tego samuraja to na poczatku nie moglem sie do niego przyzwyczaic, ale potem za kazdym razem jak go widzialem to ogarnialo mnie jakies przyjemne uczucie Po prostu widac bylo, ze jeszcze ten swiat ma jakas ostoje normalnosci.
Widze, ze znalazlem sie w twym pozegnalnym poscie Zaszczyt dla mnie... Szkoda ze w tak przykrym poscie:/
Zegnaj, Zaglada. Jestes jednym z powodow, dla ktorego juz mi sie odechcialo aktualizowac podpis(aktualizacja co 2 dni to nie to co ja lubie:/)... No ale wiesz- Hail dla ciebie, duze piwo i obys jeszcze kiedys zagladnal na forum... Nawet jesli juz do konca zostanie ono podbite przez armie N00bow, milo bedzie zobaczyc wsrod uczestnikow przegladajacych forum legendarna xywe
PS.A mogles przynajmniej dokonczyc Historie Kalanina, wiesz...