Cytuj:
Ave satan, antychryst się zrodzi i zapanują mroczne czasy \m/
<joke>
|
No i juz kuzwa taki nadzieje robi...
Cytuj:
wojny z islamem i pan Narawniec von Idiota Bush który ma chyba jakieś skrzywienie ma mózgu i chce atakować iran bo mu sie wydaje że ameryka jest niepokonana, nawet za cene globalnego konfliktu
|
i rowniez sie z tym zgadzam. Ktos powiedzial (nie jestem pewny, nie chce was wprowadzac w blad): "Nie wiem jaka bron zostanie uzyta w 3 wojnie swiatowej, ale wiem ze czwarta bedzie na kamyki i kije"
To wpelni oddaje moje stanowisko co do wojen.
Cytuj:
Księża po zdracieckim, plugawym, podłym, nędznym i perfidnym ataku na wiarę jakim był Kod da Vinci w kinach są przewrażliwieni ^^
|
A nie, to nie to. Mnie sie ksieza (Rowniez katechetki i siostry zakonne. I berety) czepiaja coraz czesciej i za coraz wiecej. Za RPGi, za koszulki z zespolami, za to ze ubieram sie na czarno (nie z jakis specjalnych powodow, poprostu nie lubie byc kolorowy), za to ze jestem jednym z czlonkow Mieleckiego Klubu fantastyki (ktory to rzecz jasna jest siedliskiem wszechobecnego zla), za to ze mouje wlosy sa coraz dluzsze, za to ze slucham metalu, i ogolnie za 80% tego co robie.
A tak BTW, jestem wierzacy, ale w wielu sprawach sie nie zgadzam z Kosciolem i prawdopodobnie z wiekszoscia Duchownych (m.in. co do muzyki, nieomylnosci, ksiazek/filmow (patrz Kod Leonarda da Vinci)) i mam dosc racjonalne i tolerancyjne podejscie do rzeczywistosci.
I nie wszyscy ksieza sa tacy dziwni. Znam takiego jednego ktory regularnie pogrywa w RPGi i H'n'Sy (ostatnio pozyczal od kumpla Diablo 2 i BG: Tron Baala)
Cytuj:
Cytuj:
metale(rowniez tokio hotel! \m/)
|
TH rulzz!11!!!111 A ja WCALE nie jestem rooshooffom NaStOlAtKoM!!1!
|
rooshoffe nastozadki shondzom!
A kty ih bencie wiencej nastanie rooshoffa akopaliksa i wsyssscy nie fierni legnom u ih stupp!
Cytuj:
Cytuj:
Ps. Kto idzie malować ze mną pentagramy na chodniku i palić koty?
|
Ja!1111
|
Tez ide! Ale wy kupujecie farby i zapalki!