Zobacz pojedynczy post
stary 06-06-2006, 17:10   #1582
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

up@ muahahah co ty prymityw jestes, tez mi porownanie, dobrze ze nie porownales do gwaltu na twojej zdziewczynie w ciazy -.-

po 1. podroznijcie white skulla od red, owszem whita mozna nabic broniac lootbaga, czy kogos tam za cos zabijajac. ale red skull to cos innego. pokaz mi lev ponizej 40 z red skullem ktory go nie dostal za random pking? oczywiscie sa tez tzw "hacki" tyle ze ja sie z tego ciesze. jak cheatujesz to towj rpbolem. Gmowie nie moge ci udowodnic i zbanowac, to chociarz hackerzy moze was naucza

i wbic red skulla nie jest tak prosto:
- noob chce ci ukrasc loot bag? w 99% przypadkow trafisz go ze 3x i ucieka, nie trzeba od razu zabiijac.
- lev 7 ci utoopil lootbag? trudno, po bagu, tylko kompletny noob zmarnuje unjusta na lev 7, zwlaszcza jak ma za to red dostac.
-zabili ci kumpla? wiec maja skulla, jak nie maja, tzn ze toj kumpel mial, wniosek? zamiast bezmyslnie bic dowiedz sie za co padl, bo w 99% przypadkow zabili go szlusznie.

tylko taka jest moralnosc polakow, a najlepsze jest to ze ci co narzekaja na skull hunting, to ludzie co sami czesto maj skulla wsumie za jakeis glupoty, sami pauje, a co lepsze jak juz maja reda to zabijaja kazdego kto zrobi yellow nie wazne czy missklick czy nie, liczy sie ze ma yellow. wiec pomysl zanim cos napiszesz. i POMYSL zanim nabijesz red sulla, bo red skull to jest PUNISHMENT za pkowanie, i tak jak cipsoft pisze ZACHETA dla innych zeby cie ukarali.

a teraz odnosnie galany

PA trio znow w dominium, czyli sir zemus, dry'hubertos i raverton w komplecie znow w gildii demiego. i znow wariuja, to sie nazywa walka z pa. dobrze ze inny tak z pa nie walcza bo by bylo ciezko