Zobacz pojedynczy post
stary 06-06-2006, 19:00   #1584
Miltoner
Użytkownik Forum

Miltoner's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno

Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
po 1. podroznijcie white skulla od red, owszem whita mozna nabic broniac lootbaga, czy kogos tam za cos zabijajac. ale red skull to cos innego. pokaz mi lev ponizej 40 z red skullem ktory go nie dostal za random pking? oczywiscie sa tez tzw "hacki" tyle ze ja sie z tego ciesze. jak cheatujesz to towj rpbolem. Gmowie nie moge ci udowodnic i zbanowac, to chociarz hackerzy moze was naucza

Ja mam rs'a 39 rp i nie wbilem go random pk'ingiem co do porownania to moze przesadzilem .. xDD

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
i wbic red skulla nie jest tak prosto:
- noob chce ci ukrasc loot bag? w 99% przypadkow trafisz go ze 3x i ucieka, nie trzeba od razu zabiijac.
- lev 7 ci utoopil lootbag? trudno, po bagu, tylko kompletny noob zmarnuje unjusta na lev 7, zwlaszcza jak ma za to red dostac.
-zabili ci kumpla? wiec maja skulla, jak nie maja, tzn ze toj kumpel mial, wniosek? zamiast bezmyslnie bic dowiedz sie za co padl, bo w 99% przypadkow zabili go szlusznie.

U mnie jest tak ze w 90 % bija moich kumpli without reason, a akurat w tym momencie nie ma mnie online, wiec zabijam ich pozniej... i skull tez moze zniknac zanim do kolesia dobiegniesz (np. jak bija go w 5) ehh nie chce mi sie juz wymieniac tych przykladow bo i tak ja wiem swoje ty wiesz swoje w tibie i tak juz nie gram wiec nie chce mi sie na ten temat dyskutowac... wiecej na tym forum wypowiadac sie nie bede =P zreszta who care xd cya

Ostatnio edytowany przez Miltoner - 06-06-2006 o 19:13.
Miltoner jest offline