@styku
Chłopcze, nie obraże się tylko się wk*****. Nie będe pisał niewiadomo jak długiego opisu do potwora bo nikomu się nie bedzie chciało tego czytać.
"ryzyku" większość co ten typ napisał to w tibi nie istnieje. Co do przywoływania nie masz many, masz rune do ch*** które zaurocza, czyż nie?
Tak z translatora nie jestem jakimś pie******* anglikiem żeby wywijać po angielsku i wszystko ładnie, pięknie pisać jak za pewne ty to robisz, ale widać że twój stary nie miał czym wywijać skoro powstał taki inteligent który co dziennie wstaje, nie idzie najpierw się umyć czy zjeść ale siada do kompa, wchodzi na tibia.pl i leci po wszystkich postach szukając plagiatu lub jadąc ludzi i ich prace. To co jest na ss z taktyki takie ma być zmniejszałem w paincie bo inaczej nie umiem, masz coś do tego? jeżeli tak możemy inaczej porozmawiać.
A co do twojej pracy to.... co to ku*** jest?
Specjalności:"pomylenie, mrok" za duzo bajek
Tryb(y) walki:"... 90 dmg..." czy przy demonie masz ku*** napisane za ile obrywasz??? :|
Opis: stary nie piszesz książki :|
Informacje dodatkowe, aczkolwiek niezbedne, by w pelni zrozumiec nature Strachu... i wszystko poniżej. Co to ku*** jest? Natura strachu? stary śmiać mi się.
Peace
Ostatnio edytowany przez VelLavolta - 06-06-2006 o 21:10.
|