Zobacz pojedynczy post
stary 06-06-2006, 21:30   #1586
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

no niby kombinować można 2 ty 2 kolega itd itp tylko skoro masz powiedzmy 80 lvl to czemu musisz kombinować jak koń pod górę bo jedni mogą mieć reda inni nie ?? Co do kradzieży lootbaga to niestety noobów pełno i nie tylko w depo mogą ci zaje... to że jesteś szybszy nie oznacza, że jest to niemożliwe (kiedy idziesz lootbaga wyrzucasz przed siebie zawsze istnieje ryzyko że ktoś wlezie ci wtedy "na ekran" dojdzie do twojego lootbaga pierwszy a niestety zdarza się że jest więcej niż 1(noob) wtedy odzyskanie lootbaga bez użycia siły jest dosyć trudne). Co do expienia sorcem to pewnie z pacc?? bo jakoś naprawdę nie chce mi się wierzyć, że bez deda zrobiłeś 20 lvl (na Galanie) to coś jak mission imposible chyba że jesteś TOM CRUSE( nie wiem czy dobrze napisałem nazwisko ). Denerwuje mnie fakt, że jedni mogą mieć red skule a inni nie. Bo jeśli 60 lvl ma reda to na pewno PK a jeśli 100 to pewnie przez przypadek wbił . Równość dla wszystkich Komuniści łączcie się hehe żartuję oczywiście Co nowego z wiadomości z Galany??
jastr jest offline