Zobacz pojedynczy post
stary 06-06-2006, 22:17   #265
_baniak_
Guest

Smutny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xaorix
Nie. Moze wyjsc jutro, za 2 dni albo za 2 miesiace.
Jakie macie cele na nowym servie? Np. jeden z moich kumpli na nowych servach przechodzi rooka 4fun (jaka on z tego przyjemnosc czerpie - nie mam pojecia),z tego co wiem jego rekord to ~6h.
Ja tam chcialbym wreszcie wbic 100 lvl i z SCA troche pobiegac. Poza tym fajnieby bylo jakby jeszcze troche kumpli z rl dluzej zostalo na servie bo zawsze tak bylo, ze na poczatku bylo ich wielu, do wysokich lvli dochodzili tylko nieliczni.
A wy? Z tego co czytalem to polowa oczywiscie chcialaby byc najlepsza i powybijac wszysktich szwedow (powodzenia... ) inni wbijaja z kumplami, z ktorych 13 ma pacca () i tez chca byc najlepsi. Moze jakies dokladniejsze/inne plany? Nie odnoszace sie tylko do wymiatania w highscoresach (przyklad moj 100lvl i SCA ^.-)?
hehe... ja to bym chcial pozadna postac zrobic na xernenie mialem chyba eee..z 9 <smiech na sali> ale sie grac troche nauczylem kazda profesja
A co do rozwoju swiata to przydala by sie pozadna polska glidia bo mam przeczucie ze sytuacja powtorzy sie z Xereny. Swe stworza swoje Dom i sie tylko beda smiac z polakow ...
Atak na marginesie to polacy kiedys ze swe wygrali, bo tengu to w wiekszosci szwedzi???
  Odpowiedz z Cytatem