Zobacz pojedynczy post
stary 06-06-2006, 22:59   #1588
Dragon86
Użytkownik Forum

Dragon86's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu

Stan: Na emeryturze
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Świat: Galana
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
Domyślny

jakos nie spostrzeglem zeby Pawoln cos mowil ale skoro nadal uwazasz ze "wszystko" mozna pokojowo zalatwic to zmien serv na non-pvp tam se mozesz zalatwiac i zalatwiac a i tak nic ci to nie da
a co do tego skull hun tingu nie popieram i nigdy nie bede bo kazdy z nas mial kiedys skulla (nie mowiem tu o pkowaniu)... aha bylbym zapomnial skull huntin dobre rozwiazanie?? LOL?? czy ty sie z choinki urwales, regol?? myslisz czemu gram na normal pvp ?? po to zeby jak jakis noob proboje ci uprzykrzyc zycie muc mu natluc i nie mow mi ze nie wiem co gadam bo wiem, bo na non-pvp gralem i wiem co tam odchodzi jesli ci nie asi to zmien serv przeciez to nic trudnego tam nie bedzie problemow z twoimi rozwiazaniami(w pelni) bo jak wczesniej pisalem nie uwazam ze pokojowe rozwiazania sa zle tylko nie zawsze sie sprawdzaja wiec daruj se skull hunting bo niewieze zes taki swiety i ze nie bylo tak ze kumple nie mieli przez ciebie skulla lub ty sam go nie miales, jeszcze raz apeluje do ciebie mysl a pozniej pisz
Dragon86 jest offline