Cytuj:
Oryginalnie napisane przez adrius
Ja oglodalem filmik jak 31 sork sam rozwalil demona i nie mial wiekszych problemow a po tym presunol taki papierek i 4 demony nie zdazyly mu nic zrobic (jesli wiecie o co chodzi i wiecie gdzie to jest)
|
Parchment Room, akurat w tym nie widze nic dziwnego, tam sie dosc sympatycznie soluje. A demony po pojawieniu sie maja ze 2 sek zawiasa i na gran hur mozna dosc 'spokojnie' uciec.
Cytuj:
eh..... demon potreafi zdrowo p********olić z samego ataku z łapy GFB też coś tam zadaje a jeżeli ma FE (lub 2) to przeżyć dla blokera jest cięęęężko
|
Dlatego nalezy fe zabijac.
Cytuj:
Heh dzięki wam wszystkim ale mam jeszcze 1 pytanie. Czy na spawnie obok anni da się zrobić tak żeby każdy shooter wchodził na dół z osobnego parcela??
Bo o mnie się nawet bardzo nie boje ssa i might ring i przeżyje(chyba) ale gorzej jakby demon sie przeżucił to żeby shooterzy mieli komfortową ucieczkę bez czekania jeden na drugiego.
|
Wejsc jednoczesnie moze 2 shooterow, ktorzy powinni natychmiast zejsc i ustawic sie kolo schpod robiac miejsce dla nastepnych (o ile tacy sa)
Ssa jest tylko na 5 hitow i to do tego fizycznych. Za dlugo na tym nie pociagniesz ;d Przede wszystkim power-uhanie sie ;d