Cytuj:
Oryginalnie napisane przez styku
A bo ty wogle Gangrel taki nie rooshoffy jakis =/
|
Co się na tym świecie dzieje - nie jest rooshoffy a jest modem, coś tu nie tak :<
Cytuj:
a ja s mIelCa, taka fioha normalnie she shhhoc!! i co tY siem zle chuiesh dzisiaj???!!!? ot dushey litery zdanie zachynash?!? ej no =/=/
|
hyybaaa tYY siemm ciśiaj śślee tschoojesch! jack moshna napisatsch 'ej niooo' pshes 1 o i bes i!?
Cytuj:
Aktualnie nie przebywam w domu (jakies ~7k km od domu ^.-), ale moge sie rodzinki spytac jaki jest tego tytul (A jakze! To szatanskie dzielo jest w domu mym!)
|
Heretyk! Przy odrobinie szczęścia pogadamy trochę na stosie, zanim nas spalą! No i fajnie
Cytuj:
Haha, a jak! Oszczednosc sama w sobie jest zla, czyli bedziemy szerzyc zlo doskonale!
|
Coraz bardziej mi się to podoba
Cytuj:
Szczerze wspolczuje, gdyby moje posmiertne drgawki trwaly tydzien to bym je chyba zabil...
Heh, zabrzmialo to bynajmniej dziwnie 
|
No... co gorsza już 8 dni :'( czy tam 9, martwy jestem to nie mam jak liczyć.
Cytuj:
Nie no, luz i opanowanie, Koniec Swiata jakims burakiem nie jest i poczeka az zjesz!
|
No to całe szczęście. I teraz dylemat godny jakiegoś filozofa - zjeść lazanię, i zakończyć istnienie świata, czy nigdy nie jeść lazanii? :'( i tak źle i tak niedobrze.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gallar
Haa, a tego posta napisałem o 06:09
69 to też coś znaczy ; >?
|
Taak, że lubisz kanapki ze smalcem ^^
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok
|
Czytaj żesz uważnie :'( Napisałem, że wg kodu w Biblii 2006. Zagłada atomowa. BUM.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez slawekmag
7.07.2007 A tak serio to słyszałem, że andrzej lepper planuje jutro... Ale cii... Bo to poufne.
[szept]mody do roboty close topic[\szept]
|
Miał być koniec świata jak Lepper się do rządu dostał -,- a tu wicepremiera mamy, i co? I nie ma :'(
P.S. Jestem dumny z mojego wytworu 'tschoojesch'.