:)
W pewnym momencie napisałeś, że dziwi Cię jakiś dodatkowy napis kiedy dajesz LOOK na innego gracza.
[wersja normal]
16:08 You see yourself. You are a knight.
[wersja gracz w gildi]
16:08 You see yourself. You are a knight. You are Black Knight of the Underground Warriors.
[wersja gracza w gildi z dodatkowym "tytułem"]
16:08 You see yourself. You are a knight. You are Black Knight of the Underground Warriors. (pan i władca) // tego nie jestem pewnien bo sam nie mam dopisku.
więc wydaj mi sie, ze poprostu zobaczyłes gracza będącego w gildi.
następna sprawa: dziwne światło na rooku.
więc, na 100% nie da się miec utevo lux na rookgardzie. być może ta poświata nie pochodziła z pochodni, ale np. z ogniska [chociaż to chyba tak samo świeci] lub latarni [bardziej prawdopodobne]
złodzieje expa/potworów: przykre ale prawdziwe ;\ tak już poprostu jest w tibi i zmienić tego się nie da. staraj sie poprostu stawać się coraz silniejszym [w tibi oczywiście ;p] i zabijaj potworki zanim ktokolwiek zdąży do nich dojść. a jeśli trenujesz swoje skile to znajdź jakieś miejsce gdzie żadko ktokolwiek zagląda i tam trenuj.
i bardzo podoba mi sie to, że grasz w tibie nie żeby lvl up-ować, tylko, żeby poczuć smak gry : ) Oby tak dalej ; )
17:13 aaa: a juz mialem bohy kupowac :/
17:14 bbb: nie radze
17:14 aaa: czemu?
17:14 bbb: nie widac ruznicy
17:14 aaa: o to nowosc
17:14 bbb: jak kupilem to myslalem ze sa zepsute
---
Cytuj:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch
Tak, jest jeden nowy super item na roku. Nazywa siem slownik. Naprafde, jest super ekstra! Muwie Ci, zaizyj do njego!
Błędy celowe.
|
A gdzie on jest i do czego słóży? To jakiś qest? pliz msg me
|
|