Zobacz pojedynczy post
stary 07-06-2006, 17:21   #8
Jarassimus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 06 2006

Domyślny

Heh, dzięki za, w odróżnieniu od tej pierwszej, o wiele bardziej na temat odpowiedzi. ;-)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arcydemon
W pewnym momencie napisałeś, że dziwi Cię jakiś dodatkowy napis kiedy dajesz LOOK na innego gracza.

[wersja normal]
16:08 You see yourself. You are a knight.

[wersja gracz w gildi]
16:08 You see yourself. You are a knight. You are Black Knight of the Underground Warriors.

[wersja gracza w gildi z dodatkowym "tytułem"]
16:08 You see yourself. You are a knight. You are Black Knight of the Underground Warriors. (pan i władca) // tego nie jestem pewnien bo sam nie mam dopisku.

więc wydaj mi sie, ze poprostu zobaczyłes gracza będącego w gildi.
Aaach, rzeczywiście, nie wziąłem tego pod uwagę. Choć jednak jeszcze pozostaje wątpliwość, co taka postać robiła na Rookgardzie? Wszak, kiedy giniesz zbyt często na mainie - Twoja postać zostaje podobno "zresetowana do zera" i trzeba wszystko zaczynać od początku.

Cytuj:
następna sprawa: dziwne światło na rooku.
więc, na 100% nie da się miec utevo lux na rookgardzie. być może ta poświata nie pochodziła z pochodni, ale np. z ogniska [chociaż to chyba tak samo świeci] lub latarni [bardziej prawdopodobne]
Na pewno nie z ogniska - ten "krąg świetlny" poruszał się za idącą postacią i miał z pewnością trochę inną barwę (no tą biel) niż światło z pochodni. Kurczę, szkoda, że nie mam screena, żeby pokazać. :-/

Cytuj:
złodzieje expa/potworów: przykre ale prawdziwe ;\ tak już poprostu jest w tibi i zmienić tego się nie da. staraj sie poprostu stawać się coraz silniejszym [w tibi oczywiście ;p] i zabijaj potworki zanim ktokolwiek zdąży do nich dojść. a jeśli trenujesz swoje skile to znajdź jakieś miejsce gdzie żadko ktokolwiek zagląda i tam trenuj.
Myślisz, że na tak małej wysepce łatwo znaleźć jeszcze takie miejsce?

Kurtka, zauważyłem, że w tym wypadku chodzi nie tyle o miejsce, ile o czas. Tak tak, po prostu, najpierw wieczorem, kiedy już skończy się "dobranocka" i "film po dzienniku" z Tibii znikają wszystkie dzieciaczki, dla których Tibia, to "takie fajne kolorowe animowane obrazki" :->. No cóż - pozostają jeszcze takie różne starsze sępy, którym wolno siedzieć przy kompie jeszcze po "filmie po dzienniku" :->. Ale potem, późno w nocy, często teren robi się już znacznie luźniejszy i wtedy można sobie wybrać się na trening. Myślę, że to jest najlepszy sposób. :-)

Cytuj:
i bardzo podoba mi sie to, że grasz w tibie nie żeby lvl up-ować, tylko, żeby poczuć smak gry : ) Oby tak dalej ; )
Z pewnością zawsze tak będzie. ;-)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir zajacc smialy
Hm, prosze pana :)
Tak jest, proszę Pana. ;-)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir zajacc smialy
osobiście mam 14 lat i dosedłem max. do poziomu 17, ale uważam sie za poczatkujacego dopoki nie wykonam desert questa. Nooby mnie wkużają, a już najbardzie komentare typu "hej jestem noob i hce frii itemsy"
Błedy świadome. GRam paladynem. Nie lubire gdy bija moje potworki, szczegolnie, gdy zabijaja je po 2 udezeniach :/ Prykladowo: niedawno ubilem Witch-a z wielkim trudem, dla lootu. A tu przychodzi noobek na 9 lvl-u z tzw. szybka reka i zabiera ciało :/ Tego nie lubie.
Ano właśnie widzisz - to są przykłady na to, jak niektórych ludzi powinno się na stałe banować z Tibii :-/. Wtedy i Ty miałbyś więcej lootu, i ja więcej możliwości treningów. ;-)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez chudy771
Co do pierwszego pytania osoba ta jest w gildii. Ja tak zrozumiałem pytanie

A oto przykład:

15:27 You see yourself. You are a knight. You are a Czlonek of the Gildia.
OK, ale spójrz nieco wyżej na moją odpowiedź: co z Rookgardem?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bodziu
Na Rookgoardzie cena np. katany wynosi około 150-300gp dlatego że jest to jeden z lepszych mieczy na wyspie nowych.
Jednakże na Mainlandzie ten sam miecz jest bezwartościowy ponieważ nie należy już do najlepszych a jednych z najgorszych ;) .
Jednak nie zrozumiałeś mojego pytania. Mianowicie ja pisałem o tzw. "psuciu rynku" poprzez sprzedawanie drogiego stuffu za grosze. Co na ten temat?
Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P

Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej.

NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE!
Jarassimus jest offline   Odpowiedz z Cytatem