Zobacz pojedynczy post
stary 07-06-2006, 18:43   #26
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajco
I tu się mylisz. Trzymanie stronek w RAMie jest przydatne, dzięki temu zwiększa się prędkość przeglądania stronek (być może na słabych kompach może to przeszkadzać, aczkolwiek pewny nie jestem).
No sory, ale ja na neo 512 nie widze zbytnich opoznien w ogladaniu stronek. Czasami tylko jak laduje jakas z duza iloscia grafiki. I biada mi po tym ramie, bo ja przegladajac neta robie mnostwo innych rzeczy jak sluchanie muzyki, czytnaie newsow RSS, kompilowanie smiesznych rzeczy i pisanie w OO.org. Nie mowiac juz o dzialajacym antywirusie, firewallu i roznego rodzaju testowanych aplikacji majacych zwiekszyc moje bezpieczenstwo. Tak wiec... gdzie mam zmiescic te strony trzymane w ramie? Dla kogo przydatne, dla tego przydatne. IMO jest to bajer bez ktorego mozna zyc, a ktory dla sporej ilosci osob moze nawet przeszkadzac.

Cytuj:
Gesty-niezmiernie ułatwiają przeglądanie stron. A nawet ten mały x na zakładkach daje przewage Operze.
FF ma podwojne klikniecie na zakladzce i juz jej nie ma. Jeszcze latwiejsze od szukania malego x, ale ten tez bedzie w wersji 2.0. Gesty to tez dobry bajer, o ile ma sie ochote korzystac z nieg;] Jedna z niewielu rzeczy, ktore mozna pochwalic w Operze. Przypomne jednak, ze FF ma plugin, ktory umozliwia dodawanie gestow ;]

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem