Kurna, zniechęca mnie to normalnie. :-/
Przed chwilą sam na sam walczyłem z minotaurem, straciłem prawie całą kreskę swojego HP, a na końcu przylazła jakaś pinda (sorry, ale się zeźliłem :-/) o nicku
Krysia Paladynka (lvl 5), machnęła parę razy mieczykiem i tyle sobie miałem loota :-/. Teraz zjadłem prawie całe żarcie i będę tak tu stał i czekał, aż mi się zregeneruje HP. Echhh... co za ludzie! :-/
A wcześniej inna porąbana dziewczyna o nicku
Terlex (też lvl 5 - to jakaś plaga? :-/) zaczęła wyciągać sznurem minotaury do tego labiryntu przed pewnym (cicho-sza ;-) questem, lurować je po korytarzach, a potem mnie blokować w ciasnych przejściach :-/. O żesz, ale jestem na nią zły :-/. Spoko, mam dużo HP i dobre skille, więc sobie poradziłem, tylko po prostu tacy ludzie psują nerwy komuś, ale chyba mają to gdzieś. :-/
Kurczę, no będę musiał przyjśc tu w nocy, bo inaczej sobie nie pogram. :-/
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark Alphadron
Jeżeli chce pan się poszwędać po Rookgaardzie, polecam zmianę serwera na Isara. Jest tam sporo miłych Rookstayerów (w tym ja ;D). Niestety noobów też...
Światło: Nic innego jak cheaty. Cholerne, pie****one cheaterskie programy (przepraszam za wyrażenie, przynajmniej ocenzurowałem ;P), czyli programy używane do "poprawienia komfortu z grania". Pokrótce: oszukańcze.
Ceny: Tak po prostu jest. Im dłużej dany serwer działa, tym więcej osób ma na nim dany item i tym bardziej jego cena spada. Niestety.
|
Tak się domyślam, tylko zastanawia mnie jedno: jakżesz, do jasnego gwinta, można cheat'ować w grze, która działa na swerwerze? No tego po prostu nie rozumiem. :-O
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bodziu
No tak ale światło które tworzy Bot widzi tylko jego użytkownik ;P
|
No właśnie - prędzej bym to zajarzył. Ale to, że ktoś sobie świeci i ja to widzę? Tego nie rozumiem. No dobra, zostawmy już to.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark Alphadron
Polecam Isarę. Ja tam co jakiś czas przesiaduję, jakby co to msg na pw (chyba wiadomo o co chodzi :P). Nick: Alphadron Master of Darkness.
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Peter91
Wcześniej Dark Alphadron napisał że lepiej grać na Isarze.
Ale ja nie polecam ci Jarassimus takiej zmiany, ponieważ szkoda tych osiągnięć na Harmonii. :)
Pozdrawiam.
|
Oczywiście, że nie mam zamiaru niczego zmieniać. :-)
Wiecie, Moi Drodzy, to zawsze jest tak, że każdy zachwala to, co jest jego: jego komputer, jego praca, jego dom, jego ubranie, jego samochód, czy wreszcie... jego serwer na Tibii :-). Ja już się tak przyzwyczaiłem do swej tu postaci, że będę nią grał tylko tutaj i kropka. ;-)
...O ile nie będą mnie zniechęcać zachowania takich ludzi jak wymienieni powyżej. :-/
Pozdrowienia.
PS. Wasze forum też się muli i nie idzie go poczytać. Kurtka, coś mam dziś zły dzień do Tibii ;-). Mam sobie odpuścić na dziś? ;-)