Prosto z pustyni Jakundaf mówi dzielny reporter TNV'u (Tibia New Vision). Po piaskach zaczął grasować dziwny potwór. Niestety wygląda strasznie 'nietibijsko', dlatego myślę że to kolejny bug. Wydaje on straszne dźwięki, które nie chcą się nawet wyświetlać w kanale rozmów. Na dodatek jego nazwa bardziej kojarzyć się może z cukrem niż ze żwirem. Oto
Saharaza.
Kolejnym fenomenem jest
Little Devil, który jest bardzo wielki i ukradł olbrzymowi trampki. Dobrze, że chociaż wiemy:
Cytuj:
Wada jego jest dość prosta ... żadko się rusza gdyż sterzeze tego przy czym stoi i tylko to jest dla niego ważne.
|
Właśnie spotkałem jakiegoś zapłakanego Newbie, którego zabił potwór. Podobno potwór się z nim kilkakrotnie witał, a potem go zabił. Dziwię się, że CipSoft dopuszcza do takich sytuacji.
Ice Beholder powinien zostać usunięty z gry...
Spotkałem właśnie twórce tego potwora. Śmigał pod DP i szpanował Paccem. Oto krótki wywiad:
JA-Zdradź nam jak pokonać Twojego potwora.
ON-To bardzo proste.
ON-ice beholdery zostały stworzony do zabijania więc uważaj są nieobliczalne i to sprawia że są nie pokonane!!!!!!!!1111
JA-...
JA-Aha. Dziękuje.
Po odejściu.
ON-Hahahahah. Patrzcie ludzie. Zrobiłem beholdera z odwróconymi kolorami i mam pacc za free!!!!!111111
Gracze wszystkich światów jednoczą się na Testserverze, by wkońcu strapować
Hydramus'a. Już idzie dwóch wybrańców (mag i druid), a każdy z nich ma 2 DS'y......
...walka jest niezwykle zacięta. Przez półgodziny wspólnymi siłami walczymy z nim, ale za Carlin nie może wejść do TRAPA. CipSoft stworzył niepokonaną bestię. Ciekawe skąd zaczerpali pomysł na przekolorowanie hydry na czarno?
Nazgul miał zostać wprowadzony, ale komuś pokićkał się link(może naszczęście?).
Link:
CipSoft zaskakuje znowu. Ekolucja (tajemnicze słowo, może ktoś czytał coś o tym w jakiejś książce w Tibi? Jeśli tak, prosimy o nadsyłanie wszelkich danych) jest bardzo tajemniczym zjawiskiem, ale zapewne jest to łatwa zagadka.
Żółwie ponoć: "Po prostu są skutkiem ekolucji". Kolejnym dziwnym zjawiskiem jest walka z nim. Według jednych źródeł "Są bardzo wolne i słabe", ale twórca ostrzega nas przed nim. Wskazuje na to w swojej taktyce:
Cytuj:
Można stać przy żółwiu, ale to nie jest zbyt dobre rozwiązanie, ponieważ zadaje duże obrażenia.
|
Może to kolejna zagadka?
[TRUE]Bardzo fajnym potworem jest
lis. Ma pożądne staty, jest ładnie wykonany i fajnie opisany. Oby to był plagiat, bo ma za duże szanse na zwycięstwo (według mnie).
Fajna jest też
krowa. Jest trochę kanciasta, ale nadaje się do gry.
Ps. Mogłoby wypadać "bottle of milk"[/TRUE]
Kolejny czarny pomysł, to
Black Dragon. Gdyby nie to, że jest to przekolorowany dragon, który "ulecza się" i został obrócony opcją "obróć o xx stopni" w Paincie, to byłby nawet dobrym potworem.
HOT NEWS
Dzika, nieopanowana idea poszła w świat. Dotarła do osoby, która puściła upust wyobraźni i rozlała ją dookoła, zostawiając w środku najlepsze wyobrażenie-pomysł.
Wild Orc może nie cieszy oka oprawą graficzną, ale jest odzwierciedleniem umysłu pewnego, wybitnego grafika.
Wykazuje się też znajomością gry
Cytuj:
warrior lub szamani - którzy mogą atakować z drugiej linii.
|
oraz
Cytuj:
polecam ,żeby wzięli przynajmniej backpack z UH .
|
jeszcze większą znajomością gry...
Chciałem jeszcze skomentować
Giant Trolla, ale nie mam już siły. Ponoć to bardzo silny potwór.
@ Down
Niech zgadne.
1.Przerobiony elf arcanist. Tzn. jak ktoś nie grał w Tibie, to sie nie połapie i pomyśli, że to samodzielnie wykonany monster. Ale niestety modowie forum tibia.pl grali w Tibię.
2.Dodałeś pracę bez grafik.
3.PLAGIAT
@ Ci, którzy kasują posty związane z tym postem
Teraz jeśli ktoś czyta reportaż np. o Czarnej Hydrze, to sobie kliknie w link i nie będzie wiedział, dlaczego akurat w taki sposób jest opisana taktyka etc. A to dlatego, że nie będzie tam nic poza:
Cytuj:
$idname źle określony. Jeśli kliknąłeś na poprawny link do forum, skontaktuj się z webmasterem
|