Zobacz pojedynczy post
stary 08-06-2006, 09:28   #34
Jarassimus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 06 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arcydemon
bo widzisz, skile idą z różną szybkością dla danej profesji. i tak właśnie:

knight- szybko rośnie sword, axe, club, shielding, wolno natomiast magic level i distans fighting
paladyn- szybko rośnie distans, a reszta średnio
druid/mag- szybko rośnie tylko magic level, natomiast reszta extremalnie wolno.

i własnie na rookgardzie skile rosną Ci tak jak u druida czy też maga- extremalnie wolno. nigdy nie zdobedziesz tu skili no powiedzmy 60/60 [no chyba, że w 2012 roku ; )] więc nic dziwnego, ze nabicie na mainie knightem 60/60 to sprawa czasu, a na rooku to jest wręcz niemożliwe

pozdrawiam :)
Aaa, no tak! :-/

Naprawdę, skille rosną tu w koszmarnie wolnym tempie :-/. Moja postać na mainie (knight, wcześniej 10, teraz 11 lvl), po krótkim tylko treningu (przedwczoraj sobie biegaliśmy z kolegą po pewnym expowisku) "momentalnie" zdobyła skille w machaniu mieczykiem (Sword fighing), toporem (Axe fighing) oraz maczugą (Club fighting), a także osłanianie tarczą (Shielding). Jest taka tabelka (tutaj link), w której ukazane są zalecane/średnie skille oraz wyposażenie dla poszczególnych profesji. Zarówno ja, jak i mój kolega (palladyn, 11 lvl) trenujemy i zbieramy stuff według niej i wyniki wychodzą wspaniałe. Natomiast na Rookgardzie (też 11 lvl), jak napisałem wcześniej, skille w machaniu różnymi kijkami ;-) ledwo przekraczają 15 do 16, a Shielding - zaledwie 19. :-/

Wszystko już jasne :-/. Szkoda, no, ale trudno - taka już trudna rola Rookstayera ;-). Tym większy mam podziw dla tych, którzy osiągnęli tu level ponad 20. :-)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pally mikmys
@up
wszystko sie da nawet knajt moze miec 15 mlvl [tylko musi "troszke" dlugo chlac manasy:p :p :p ]
No więc, jeśli chodzi o main, to jak "jadę" według powyżej wymienionej tabelki, to wszystko się zgadza (tak samo u mnie, jak i u mojego kolegi - palladyna) i wcale nie potrzebuję mieć od razu 15 mlvl. Jeszcze przyjdzie na to odpowiednia pora - nie od razu Kraków zbudowano. ;-)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pally mikmys
co do noobkow kradnacych loota itp nie przejmuj sie pozostaw zemste Bogu :king: :king: :king:
Heh, no trudno - nie przejmuję się. :-)

Jak tak napisałeś: "pozostaw zemstę Bogu", to mi wyobraźnia podpowiedziała co innego (tak w klimacie gry ;-): "pozostaw zemstę bogom" ;-D. I od razu poszło mi w wyobraźni jeszcze coś innego: jak taki stary, siwy mag, z takim starczym głosem wypowiada zaklęcie: "uteeeevoooo luuux!" (czyli: "nieeeech staaanieee sięęę świaaatłooość!"). ;-D

Tak tak, wiem, jestem porąbany ;-). Sorry za offtopic. ;-)

A noobów rzeczywiście pozostawmy dla zemsty komu innemu. ;-)
Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P

Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej.

NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE!
Jarassimus jest offline   Odpowiedz z Cytatem