Zobacz pojedynczy post
stary 08-06-2006, 13:16   #1364
Dolor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

UP@
Chciałeś dołączyć to czemu nie napisałeś na Tibi do Michała lub do jakiegoś vicka?

Obecna sprawa z Hinx wygląda tak:
Rano Lenidas się zalogował było spokojnie i ładnie podeszli do niego i Hinx napisała "food plx" Lenidas dał i poszła w diabli. Późnij jak Lenidas ruszył się z dp żeby sprawdzić co się stanie to Leoozenho za nim poleciał lecz nie włączył skulla.
Ale najlepsze co było to jak ja się o 7:01 wlogowałem to dosłownie po 3 minutach pod dp w Thais stał Leoozenho. Nic mi nie robił normalnie sobie chodziłem kupiłem runki bawiłem się i wogle było fajnie
Postanowiłem nie kusić losu więc przelogowałem się na noob hara którym podczas expienia komunikowałem się z Lenidasem i zabijałem roty
Ale opis

Dzisiaj próbowałem jeszcze później ruszać się gdzieś ale nikt się nie pojawił (na szczęście bo sam bym sobie na otwartym terenie nie dał rady )

A teraz cieszę się z treningu

Fantom@
Przypomnij sobie jak było po tym jak zabiłeś Klukensa jak był liderem Moon i jak przeszedł do ID Więc nie wytykaj mi błędów bo ja swoje staram się naprawiać

A teraz proponuje zakończyć stare zwady i wogle i zająć się tym co teraz jest a nie tym co było

Tutaj podaje co mam na sprzedaż:
Knight armor, boohy, skull staff Chce ktoś kupić