Temat: Serwer Celesta thread
Zobacz pojedynczy post
stary 08-06-2006, 13:50   #7352
Evilek
Użytkownik forum

Evilek's Avatar

Data dołączenia: 14 05 2006

Stan: Na emeryturze
Imię: Evil Chap
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 87
Skille: ~
Poziom mag.: 64
Evilek ma numer GG 5593845
Strzałka

Pisze bo dużo osób pyta why koncze ;p

- Otóż nie miałem żadnego hacka ( Evil To moja główna postac, takie moje "tamagoczi" xD Bardzo o niego dbałem i zabezpieczyłem odopoednio swój pc , a neewbie, żeby wbijac na www.freeitans.org.pl etc. to nie jestem :d )

Dobra przechodząc do rzeczy jest kilka powodów

- 19sto latek ma lepsze zajęcia niż Tibia
- Moja Dupcia narzeka że mało czasu z nia spędzam ^^
- Skonczyłem szkołe i otwieram własny biznes (bede sprzedawał pacci xD - joke ;p )
- Ja niestety należałem do ludzi którzy jak już usiedli przy Tibii to nie mogli odejść ( ale sie odłuczyłem tego głupiego nawyku , na szczescie ), a co sie z tym wiąże , brak czasu dla znajomych , dzieczyny etc.
- Wole pojeździc samochodzikiem po mieście niż siedzieć przy Tibii ;]
- No i chyba najwarzniejsze : "TIBIA MI SIE ZNUDZIŁA" (osiągnołem juz większośc z cełów (oprócz 100 lvla), Lalem all dostepne ( na codzień ) monsterki , byłem maniekiem Eq i osiągnołem prawie max ^^ etc.

To chyba tyle...

Pozdrawiam serdecznie kumpli i nie tylko, a zwłasza tych, którzy po tej wiadomości zaczeli się rokować i robić free itans z eq -.- (chociaż według mnie to pojebane), ale moje uhy sa nadal w gotowości i póki seluje ijeszcze itemki i jestem nadal w grze , bede moich frendów piszących "hi, ass.." uhał do konca :d

w sumie to sie rozpisałem xD

Ps. W grze dopóki nie selne reszty itemków ;]

Evilek jest offline   Odpowiedz z Cytatem