HA

HA

HA
Jak ten temat na poczatku zobaczyłem to myślałem, że spaddnę z krzesła ze śmiechu. Poczytałem troche debilnych wypowiedzi i w końcu spadłem. A to kurwa bolało

.Więc pomyślałem ,że trzeba skończyć z tym, bo kiedyś ktoś tak spadnie, że straci wszystkie hp-ki.

Dobra koleś posłuchaj tego:
1) Najpierw dowiedz się czy ona nie ma nikogo, bo wdedy zadanie masz baaardzo utrudnione. (Pozdro dla Homera from B-rd). Jej chłopak może się nieźle w*****ć, dlatego jeśli ma kogoś, to rób to po cichu.
2) Poznaj jej przyjaciół. Dowiedz z kim jej najlepsza kumpela się kuma. Zkumaj się jaj przyjaciółmi. To jest o wiele łatwiejsze, bo masz zupełnie inne zamiary.
3) Jeśli jesteś jeszcze gówniarz

i masz zimę dookoła to poderwij ją na śnieg. Jest to bardzo brutalna i niebezpieczna metoda, gdyż polega na dokuczaniu poprzez rzuty śnieżką, a wybranka może się w końcu w*****ć.
4) Dowiedz się na jakie iprezy chodzi. Jeśli w każdy piątek jeździ do Noja to też zacznij jeździć na takie imprezy. Tam temat masz już oklepany:
Siema
Czy ja cię już gdzieś nie widziałem.
Taaak już wiem! Czy ty nie chodzisz do Szkoły.....
5) Pomyś czym możesz jej zaimponować. I dowiedz się czym się interesuje. Jeśli masz dobrą gadkę to poderwij ją na dowcipy i tego typu rzeczy. Jeśli chodzisz na siłkę, to zagadaj tak:
Siema
Nieźle wyglądasz, trenujesz coś....
Ja natomiast chodzę na siłkę. Wyciskam tyle i tyle....
Koleś jeśli przeczytałeś cały ten temat to ta laska jest już twoja. Apeluje natomiast do Adminów o zamknięcie tego tematu, bo jak tak dalej pójdzie to tutaj zrobi się poradnik w sprawach sercowych...