Zobacz pojedynczy post
stary 08-06-2006, 23:32   #373
Loron
Użytkownik Forum

Loron's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Nebula
Poziom: 30
Skille: ;P
Poziom mag.: 35
Domyślny

Teraz ja ocenię prace, na które zwróciłem uwagę (oceniałem prace z przynajmniej jednym obrazkiem):

Witcher - Midarth (ciekawy, ale mało pracy własnej, pomysł niezły)

Fisen - slawekmag (piękna grafika, szkoda, że niepełna)

Armored Oghbrought - Avager (świetna grafika, chciałbym zobaczyć już cały szblon, ciekawy pomysł)

Vyvern - Misza (grafika ciekawa, chociaż mi to przypomina balonik, ale i tak pomysł bardzo dobry, mam nadzieję, że grafika się poprawi, a wtedy miejsce na podium murowane)

Fear - styku (no kurde grafika jak na fear ładna, chociaż gdyby się dało jeszcze coś dorobić, pomysł genialny, aczkolwiek troszke zbyt zagmatwane jak dla mnie )

Tibian Fanatic - Ehur (powinna być jakaś ekstra nagroda za pomysł chociaż koszulkę temu panu, bo nie liczę, że wygra, ale za pomysł powinna być nagroda )

Walking Death - Airam Naver (pomysł mi się podoba)

Black Ant - Ciunu (pomysł bardzo dobry, wykonanie bardzo dobre)

Dragonslayer - Skym4N (ciekawy pomysł, bardzo ładny miecz tylko że przerzuca se go ręki do ręki)

Penguin - Krovva (świetny pomysł, przydałby się w Tibii)

Lucyfer - Bodzio (ładne wykonanie, wg. mnie troszkę nie pasuje do Tibii, ale i tak jest jednym z faworytów, tylko te hp i xp...)

Gnoll - Wit (ładna grafika, wogóle pomysł świetny)

Moja praca (średnia, czegoś w niej brakuje)

Phoenix - Zaghi (mało grafik, ale ogólnie lubię feniksy, więc oceniam )

Driada - Nusumu Chi (jakoś mnie ta praca nie przekonuje, ale w całości wykonana własnoręcznie(tak wygląda))

Bloody Queen - wembley (nawet, chociaż wygląda bardziej jak z kamieniem na plecach, niż ze skrzydłami)

Leprekaun - pianino (pasuje do Tibii, ale mnie to nie przekonuje, chociaż jedna z lepszych prac)

Dvain - Nytalith (ech, ta animacja taka se, wykonanie nawet ładne, pomysł niezły)

Berserker - Gorn Valorian (ciekawa odmiana ludzkiego zerka, animacja ładna)

Savage - segnis (chyba troszkę za bardzo... owłosiony? i czemu na animacji "pojawia się i znika" jego owłosienie? chyba trzeba dopracować)

Fox - Antharg (super, tkiego potwora nam trzeba)

Fire Beast - Kwaso (bardzo ładne grafiki, no i ciekawy potwór)

Dark Lord - dark-six (bardzo mi się podoba, chociaż nie do końca)

Elf Rider - Wrobel Wielki (ciekawe połączenie)

Giant Toad - Laszlo (ładnie wygląda, ale nie pasuje do Tibii)

Iquadon - Glaves (świetny pomysł, popraw grafikę)

Giant Hornet - Recsio (Nie pasuje do Tibii, ale niezła grafa)

Sharkman - Zab (pomysł nie pasuje, a poza tym - ten potwór rapuje na animacji? )

Archangel - Dark Bard (jednak ktoś się stara, zawsze miałem respekt dla aniołów, teraz widzę, że nie tylko ja je szanuję, bardzo ładna praca, tylko zmień mu miecz)

Death Knight - Don Torpedos (pomysł ciekawy, tylko grafa nie pasuje)

Werewolf - -=WOLF=- (ciekawy pomysł, czekam na cały szablon, jak już będzie, to chyba jeden z faworytów)

Ninja - Masterling (ładny)

DEATH - Kazejin (pomysł świetny, tylko grafa chyba nie pasuje)

Kontrabusta - pst (ładny, tylko nazwa zryta troszkę)

Orc man - Piterblue (ładne połączenie orka i człowieka)

Cave dweller - Zielevitz (ładna grafa, ale potwór jakoś mi nie pasuje do Tibii, ale ogólnie ładny)

Dwarf Slayer - Orb (ładny potwór, szkoda, że tak mało grafik)

Cow - Adrian-13 (przydałby się ten potwór w Tibii)

Fire Bird - michalm (NAJLEPSZY, grafika miodzio, pomysł miodzio, wykonanie miodzio, poprostu - Suuuper na pewno pierwsza trójka)

Wizard - Koulis (ładny, i pomysł niezły)

Sandmonster - Pan i Wladca (nowość, takiego potwora jeszcze nie było, ciekawy)

Fox - casatto (ładny i pasuje)

Succubus - kruliczek (bardzo ładna grafika, ciekawy opis)

Angel - Juras of ogóras (ładna grafika, chociaż archanioł Dark Barda mi się bardziej podobał)

Horse Rider - Rezy (z całej pracy tylko koń mi się podoba)

Trzy najlepsze prace (no, może więcej niż trzy ) wg. mnie:
Pierwsze miejsce: Fire Bird - michalm
Drugie miejsce: Armored Oghbrought - Avager (o ile reszta grafik będzie taka fajna jak te, które widziałem) i Archangel - Dark Bard
Trzecie miejsce: Black Ant - Ciunu i Fisen - slawekmag (pod warunkiem, że skończy szablon)
Prawie na podium:Lucyfer - Bodzio, Fire Beast - Kwaso, Sandmonster - Pan i Wladca, Succubus - kruliczek

Nagroda specjalna: Tibian Fanatic - Ehur

Reszcie prac czegoś brakowało, nie wiem, co to było, po prostu mnie nie przekonały do siebie, po prostu nie było tego dreszczyku, gdy je widziałem

Ostatnio edytowany przez Loron - 08-06-2006 o 23:35.
Loron jest offline