Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Izull
No nieźle nieźle, ale i tak w tyle ludu mogliście szybciej tego trapa zrobić
Ja nie wiem, że EM się jeszcze nie ocknęło i was nie ganiają
A mam takie pytanko, gildia Nemtora "Chosen Ones" to po czyjej jest stronie w tej wojnie? Ona wogołe uczestniczy w tej wojnie. Bo na tym filmiku przy bitwie na Edron gdzie zginał Quf widziałem właśnie Nemtora i stał z pk 
|
Z czym stal ?XD
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maggic
em i anima bede sie tak ganiac w nieskonczonosc Gratz dla Animy za te dedy EM wizaka benn'ego ale troche racji jest byly ataki z zaskoczenie wizak i fireplax to juz zupelnie a benny w 30 osob to tez chyba niwpowod do radosci EM sie na 100% ocknie i wojna bedzie jeszce ciekawsza : )
pozdro
HAIL ALDORA !!!!
|
Mmm a ktos powiedziial ze poprzednia wojna zostala zakonczona ?
They Should Watch their back! Wlogowanie bylo pelno osob z Animy, Mn. Masakrowiec wiec raczej wizak moglby spojzec na vip or exiva, z reszta co to za roznica czy z zaskoczenia czy tez nie jezeli EM by mial szanse (czy jaka kolwiek gildia podczas wojny) tez by tak zrobili

. So Stop Talkin Sh*t pls~!
btw Fireplex sie wyfrajezyła i to raczej byl jej błąd
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ozon18
Masak nie dalby rady, po pierwsze ma nowego ownera, a po drugie i tak najta by sam nie ubil. Ale w tyle osob jedna ubic i jeszcze sie z tym obnosic? Pathetic. A co do wojny, nie jestem po zadnej stronie bo mam friendow i tu i tu (wrogow tez, w zasadzie jeszcze wiecej ;d).
|
Zalosnie, Killed Shael Elvenwood at lvl 139 ;o ? Rzeczywiscie niemozliwe nigdy by niezabil knighta ;o
w dupie byles gowno widziales;]
A co by mialo do tego to gdyby mial noewgo ownera?
SPAMer~!