Zobacz pojedynczy post
stary 09-06-2006, 16:04   #51
Midarth
Użytkownik Forum

Midarth's Avatar

Data dołączenia: 26 05 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Prymas
Co do treningu na main jako knight uważam, że dobrze jest trenować aż do 4 magic levelu bo do tego czasu powinieneś wytrenić sobie do około 50/50 i później będziesz mógł używać runa UH (Ultimate Healing) który jest najsilniejszy bo sama exura i IH (intense Healing) czasami nie wystarczają na niektóre potworki lub nagłe sytuacje. Czasami dobrze nie jest spieszyć się z lvl lecz skilować ponieważ to umiejętności postaci wpływają na to jak mocno będzie bić itp. choć dzięki levelowi też zwiększają się umiejętności postaci. Zrobisz jak będziesz uważał, najważniejsze to żebyś się nie dał wciągnąć w tą grę bo tak jak ja grałem kiedyś godzinami to teraz tego żałuję. Pozdrawiam i powdzenia.
Radzę nie popelniać takiego błędu, jakim jest trzymanie się poradników i gra wg. nich bo to zabija całą przyjemość gry. Dobrze pamiętam swoją pierwszą postać i niewiarygodne zdziwienie kiedy kolega na 22 lvlu[wtedy, bóg] pokazał mi dwarfy. Warto takie rzeczy odkrywać samemu. Kontynując o skillach, teraz każdy chce mieć jak najlepsze skille, na jak najniższym lvlu i ma gdzieś, że to zabija całą przyjemność gry. Pierwsza postać mojego brata miała 24 lvl i skille 57/52, a brat spokojnie z kolegą [wtedy, 40 lvl] zabijał guardy i dragon. Zresztą do dziś wspominamy, że wtedy chodzili na takie hunty, kiedy jeden kupił bp uhów i dzielili się nimi po połowie. Nie będę Ci nic doradzał, bo najelpiej jest odkryć wszystko samemu i nie pozostaje mi nic innego, niż życzyć Ci miłej gry ;]

Buy k-legs!
Midarth jest offline   Odpowiedz z Cytatem