Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yo Tegax
FAke,Fake,Fake,Fake : ) i pomyśleć że wam sie tyle tego chciało pisać  . Szczerze to mam dość noobków piszących te shity na forum. Nosso ty nie zaplacisz nigdy bo nie masz nawet czym, no chyba ze umówimy sie gdzie na stacji paliw w męskim kibelku i wynajme ci pana d otowarzystwa.. co ty na to? Moze bys zarobil pare ojro  chodź wątpie ^^.
Niech was Cors błogosławi dzieci moje :*
Cors ja nie potrafie krasc bo mnie mamusia tego nie nauczyła w przeciwienstwie do Ciebie, ty za to jestes kompletnym nieudacznikiem i tracisz jak noob 500k, wyplacasz sie a potem zas dolaczasz do wojny <cio to ma byc ? >
|
Tegax po 1. ja nie zarabiam w taki sposób jak Ty, sorry ale ten zawód nie jest dla każdego, trzeba mieć to we krwi. Jesteś jedną z nielicznych osób która w ów zawodzie sprawuje sie wzorowo. Moje Gratulacje!
A to czy ja zapłace, mam czym, już o to sie noe bój. Ale wiedz że prędzej zapłacisz Ty niż ja

.
Ty nie potrafisz kraść, to fakt. Jesteś wielkim nieudacznikiem, przykro mi.
Kraść nie potrafisz ale się uczysz i masz w tym dobre wyniki. Jesteś postrzegany jako jeden z największych egoistów na Azurze. Totalne zero.~
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bosiak
chyba cie po je ba ło. jakbym mial bohy to bym mu uciekl ;] poza tym idz se pozabijaj wyzsze lvle a nie napier dalasz kogos kto ma nizszy lvl od ciebie -.-
|
Bez bota ten szczylek jest nikim.