Zobacz pojedynczy post
stary 09-06-2006, 21:24   #1217
Yo Tegax
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mrok
Tegax zabic sobie możesz muche na parapecie bo ci okno osra.
Na azurze,jesteś dla graczy zlodziejem.Jak ci się nie chce czytac forum to nie czytaj.Uważasz się za mądrego,wspaniałego,a tu się z ciebie śmieją huahahah.Głupi jesteś i tyle.Złodziej!Złodziej kto to? To Tegax.
Macie ludzie swoje wanted,za czasów wojny wiekszość ludzi na azurze byli za Wanted,przejechali się.Mówiliście,ze ze Szwedami grać nie darady a z wanted da rade?.Wanted róbcie dalej PA wykurzcie wszystkich z azury.
Bełkot,bełkot,bełkot,bełkot.... więcej błedów sie niedało zrobić ?

Cors przećpany szczupaczku uważaj na siebie w Poznaniu ^^. reszte ludzi zlewam totalnie,ciągle to samo...aaaa tegax ukradl mi arma na którego zbieralem 2 miesiące siedząc na Trolach w ab. Nosso mowiła Ci mamusia jak bardzo jestes porytym dzieckiem? Wd mnie to nosskowi do inkubatora podłączyli kilka tysiecy woltów . Ludzie jestescie daremni, jak juz abusuje ludzi to tylko tych nieudacznikow ktorzy mysla ze jak wymazali sobie dopisek Pro by Shanoz lub Cors Ent to bedzie to im zapomniane. Jak kiedys powiedziano " Za błędy sie płaci. Dajcie mi osobe która zabusowalem bez przyczyny. Reszta drągali i dzieci piszacych na tym forum z elementarzem w ręce jest dla mnie nikim. Dzedzaj ja sram na Ciebie waste unj, graj graj seobie tym najcikiem, PA było i bedzie wszedzie to nieodłączna czesc tez gry frajerzyyyyy! Mamusi tez sie skarżyles?

Ostatnio edytowany przez Yo Tegax - 09-06-2006 o 21:26.