Mam kolesia w klasie takiego Adriana.Masakryczny n00b.Ostanio on do nas że ma postać 280 level tylko że passów zapomniał.Podał nam nick Ronaldinionono-<lol2>Patrze a tam 14 level.On do nas że go zshackowali.No dobra ok...Za kilka dni do nas gada że deadnął na krokodylu O.o.Zapytałem za ile pacc kupił..Za 5zł??

On do nas że krokodyle są na wyspie Dream.Ja myślałem że tam jeb*e.No kurcze wymyśla nową wyspe.My z kumplem myslimy czy naprawde padł.Kumpel do mnie ze on jets n00bem a po 2 krokodyl jest tak silny jak heheh Orc Warrior;]No dobra ja się pytam naszego klasowego n00ba czy naprawde padł na krokodylu a on do nas że NIE O.o
heheh Niezły kolo.Któregoś dnia jestem se na infie zabijam level Ne'rooxem na Celeście a nagle do mnie podchodzi Adrianek.I z takim textem:WIESZ ŻE ZABIŁEM DSa?Z Carlin sworda.No bez jaj.Miał red hp ja też ale miałęm UHy i nic mi nie zrobił.

(on jest knigfhtem niby na 7 lvlu

)Ja do niego pewnie sam na nim padłeś.Może ci się deady pomyliły

Ja wchodze na tibi.com,patzre "killed by Demon Skeleton"<lol2>No masakryczny kolo.Ja podchodze do niego do kompa.On na depot wystawił brass legsy.Mówi że są najlepsze on wywalił je na depot a ja mu klikłem ctrl+l

Innego razu dorobił się plate seta nie wiem jak.Poszedł na Gobliny i jest obok huntera.Ja do niego"Popatrz jak się zabija huntera"

Wziąłem mu Plate Legsy wyrzuciłem poziom wyżej do huntera.Ja do niego"Idz je teraz weź to ci dam całe eq

Oczywiście spróbował szczęscia no ale biedny miał 7 lvl a skille 17/15.Pamiętam jak szpanował na Titani że w 1h zrobił na rooku 2 lvl <newbie>a potem na mainie się woził że ma longsworda i w tydzien nabił se skille 27/26.Są nooby na świecie,ale najbardziej mnie wkurzają kolesie co na rooku gadają "Masz hunta".Kiedyś miałem sytłacje z takim "Danix Unel"Celesta;]On do mnie."Ja jestem na main a ty nie hahaha ale z ciebie nooob."Ja nie gralem tydzien a on w tydzien wylazł z rooka hhee.Ok,sam jestem na mainie patrze on w depot.Wywala Chain armor i krzyczy "SELL CHAIN ARMOR <<<75GP>>>NO NOOBS PLZ...

Ja podchodze
Ja-Buy
n00b-75gp za chain armor
Ja-Chyba cie zjebało
n00b-Ciebie mi sie musi hunt zwrócić
Ja-To idź na dragony

n00b-Byłem już wypadły mi Knight Legsy
Ja- O.o Ładnie a pokażesz??
n00b-Ładne nie??(Wyłożył brass)
Ja-Ile dałeś??
n00b-15k
Ja-Szczerze to sa brass legsy które są warte 200gp u Cornelii
n00b-Nieprawda
Ja-Chcesz zobaczyć knight legsy wejdż na tibia.pl
n00b-Nie udawaj takiego mądrego kupujesz chain armor???
Ja-Mam DSM noobie
n00b-A co to??
Ja-Weź kurwa idź noobie.
n00b-Eeeee.Podobno GM dał ci level.Czemu ci dał a mi nie dał??
Ja-Ale ty jesteś daun ja pierdykam O.o
n00b-GM is bitch(tak biega i się pruje)
GM Smiley on Celesta-Why??
n00b-Sry
Danix Unel is banished;]
Niezły noob co nie?? O.o Hehehe