Zobacz pojedynczy post
stary 22-07-2004, 22:11   #2
Czkowron
Zbanowany

Czkowron's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Głuchołazy

Wyślij wiadomość przez ICQ do Czkowron Czkowron ma numer GG 5079155 Czkowron ma login Tlenu puchacz13@tlen.pl
Domyślny

Spokojnie , nie musisz robić formatu .Dostosuj się tylko do poniższych wskazówek :

1.Skoro mówisz że to dialer , proponuje przepuścić kompa przez jakiś antydialer.Najlepiej najprostszy i najbardziej użyteczny : Antydialer TP (www.tp.pl)

2.Być może to jakiś szpieg wdał się do kompa.Weź przeskanuj konmpa programem o naziwe Ad-aware (www.underpl.prv.pl) .Btw.Nie zapkmnij po instalacji dokanać aktualizacji

3.A może to jeszce co innego ??? . Sprawdź dla pewności kompa jeszce Sbybotem (www.underpl.prv.pl).

4.Hmmm...dochodzimy już do końcówki....Jeżeli wszystkie te opisane wyżej czynności nie pomogly , spróbój przeinstalować IE . Zeby dodatkowo zabezpieczyć się przez pop-upami (samoistnie wyskakującymi reklamami i stronami) , proponuję jakomś przeglądarkę z wbudowaną opcją blokowania tego draństwa.Najlepiej AvantBrowser (ww.avantbrowser.com).

5.Dalej nic ?? We jeszce przeskanuj kompa antywirusem (mam nadzieje ze nasz aktualną bazę)

Hmmm......no i to już chyuba wszystko co można poradzić na ten problem.....Jeżeli to nic nie dało widac że jednak chyba musisz zrobić format ......

Mam jednak nadzięję że ci pomogłem ;]

BTW.....Na przyszłość allplayera ściągaj ze stronki www.divx.pl , i tak samo koedki potrzebne do odtwarzania filmów
Czkowron jest offline   Odpowiedz z Cytatem