Cytuj:
Nie oszukujmy sie - nie udowodnimy istnienia Boga, bo jestesmy zbyt prymitywni, zarowno pod wzgledem rozwoju mentalnego jak i rozwoju technicznego.
|
Dokladnie. Zmienmy temat offtopicu, bo w tej klutni nie wygra ani jedna, ani druga strona.
Cytuj:
ja sie na tym nie znam, ale wydaje mi sie, ze octo~ to osiem? tam widnieje gwiazdka dziewiecioramienna ^^
|
Och, byc moze dziewiecia, ja tam sie osmiu ramion doliczylem. Moze dlatego ze napis jakiegos (haha^.^) zespolu zaslania pozostale.
Ale jak jest dziewiec to juz niestety nie wiem
Cytuj:
A, i co do wcześniejszej konwersacji ze styku'em (styku'iem? - Jak Ty piszesz z małej swój nick, to ja też będę ^^)
|
Piszta jak chcesz, tobie pozwalam ^^
BTW, najlepiej to stykiem\Stykiem, nie lubie apostrofow
Cytuj:
dzisiaj mam lazanię... katolicy - idźcie się spowiadać. Islamiści - idźcie na dżihad. Ateiści - nawróćcie się! Ostatnia szansa! Buddyści - jeśli reinkarnacja obejmuje tylko naszą planetę to się z nią żegnajcie. Żydzi - ciekawe czy te wasze 144.000 miejsca już zajęte ^^' Reszta - co tam chcecie zróbcie ;>
|
Hehe, dlugo jeszcze bedziesz je jesc? Bo nie wiem czy oplaca mi sie w ogole zaczac grac w Tibie xD
Cytuj:
A kalendarz Czerwców mamy teraz ^^ za 21 dni zacznie się kalendarz Lipców...
|
A za pol roku rozpocznie sie kalendarz stycznia i nastana mroczne czasy (heh, nazywam sie Styczen, stad zreszta ma ksywa

)
Cytuj:
Cytuj:
Chyba raczej Jahwe, po polsku pisząc ^^'
|
Jahve -.-"
|
Po polsku piszac to rzeczywiscie bedzie Jahwe, bo w polskim alfabecie nie ma litery 'fau' ('v'), a brak jej rekompensuje nam litera 'wu' (w).
Cytuj:
Jeśli chodzi o Kod Leonarda da Vinci, Ewangelia Judasza i inne to myślę że Bóg po prosu wystawia nas na próbę wiary.
|
Jesli chodzi o Kod DaVinci, to trzeba to traktowac jako dobra powiesc sensacyjna. Ludzie, troche dystansu.
Cytuj:
A księza to wykorzystali by pokazac ludizom ze Bóg istnieje i zeby ludzie chodzili do kościoła,dawli na ofiare a czasem przelewali swoje renty na konta róznych ojców rydzyków >.<
|
Nie kojarz Rydzyka z katolicyzmem bo obrazasz wieksza czesc Katolikow.