Zobacz pojedynczy post
stary 09-06-2006, 23:53   #376
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cabal
Uhy moga sie skonczyc szybciej niz myslisz. Od hlvl mozna naprawde ladne hity dostac i sa dwie mozliwosci:
1. Mozesz sie nie wyuhac (mowimy w koncu o knighcie a jak wiadomo ten do mistrzow w leczeniu sie nie nalezy).
2. Mozesz dostac trapa w waskim korytarzu i wlasnie wtedy ilosc uh, ktore nosisz przy sobie decyduje o ewentualnej porazce.
Generalnie wole rozpatrywac mozliwosci pvp uogolniajac, bez uwzgledniania sytuacji w ktorej ktos zabral mniej run i dlatego padl ( itp ). Przy moich zalozeniach - jestes w stanie wyuhac sie przy ataku 30 lev lepszego sorca i 50+ lev lepszego pala.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cabal
Tak, ale jak masz np. lagi albo nie chce Ci sie expic (takie dni tez sie zdazaja) to dlaczego nie mialbys poszukac oferty na trade i ew. zapytac sie czy nie zostalby twoim providerem? Mozesz takze pozaczepiac w dp jakichs 24 lvl druidow zapytac sie czy robia komus uhy jak nie to czy Tobie mogliby robic itp.
Nie mam lagow, jesli sie wogole loguje to tylko po to zeby expic. Kupujac po cenie mniejszej o 500 gp interesu nie zrobie, a w wiekszosci przypadkow gdy jestem w miescie i tak nie trafiam na sprzedajacych wiec dla mnie jest to tylko zbedny wysilek. Jesli masz dobra oferte - kupuj, jesli nie - szkoda zachodu.