Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cabal
Uhy moga sie skonczyc szybciej niz myslisz. Od hlvl mozna naprawde ladne hity dostac i sa dwie mozliwosci:
1. Mozesz sie nie wyuhac (mowimy w koncu o knighcie a jak wiadomo ten do mistrzow w leczeniu sie nie nalezy).
2. Mozesz dostac trapa w waskim korytarzu i wlasnie wtedy ilosc uh, ktore nosisz przy sobie decyduje o ewentualnej porazce.
|
Generalnie wole rozpatrywac mozliwosci pvp uogolniajac, bez uwzgledniania sytuacji w ktorej ktos zabral mniej run i dlatego padl ( itp ). Przy moich zalozeniach - jestes w stanie wyuhac sie przy ataku 30 lev lepszego sorca i 50+ lev lepszego pala.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cabal
Tak, ale jak masz np. lagi albo nie chce Ci sie expic (takie dni tez sie zdazaja) to dlaczego nie mialbys poszukac oferty na trade i ew. zapytac sie czy nie zostalby twoim providerem? Mozesz takze pozaczepiac w dp jakichs 24 lvl druidow zapytac sie czy robia komus uhy jak nie to czy Tobie mogliby robic itp.
|
Nie mam lagow, jesli sie wogole loguje to tylko po to zeby expic. Kupujac po cenie mniejszej o 500 gp interesu nie zrobie, a w wiekszosci przypadkow gdy jestem w miescie i tak nie trafiam na sprzedajacych wiec dla mnie jest to tylko zbedny wysilek. Jesli masz dobra oferte - kupuj, jesli nie - szkoda zachodu.