Zobacz pojedynczy post
stary 10-06-2006, 03:42   #5
PanKracy
Użytkownik Forum

PanKracy's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Bełchatów

Domyślny

Dobrze ze odszedlem z tego swiata... wlasnie tacy debile psuja reputacje naszego kraju. To sa ludzie ktorzy nie potrafia nic osiagnac na swiatach normalnego pvp. Pozwole sobie na mala opinie tych 4 panow:
1. Browek - typowy noob, IQ siedzacego psa, jeszcze nie tak dawno plakal ze mial hacka, a teraz sie wozi, i umila grę (tak jak w filmie) niektorym graczom. Szkoda ze ten hacker nie zrookowal mu tego chara ..
2. Xetor - jednym slowem mowiac - lizodup.
3. Sorcerer Xed - do niego nic osobiscie nie mam, jest calkiem wporzo, ale niekiedy w towarzystwie swoich "przyjaciol tibijskich" robi sie bardzo wazny
4. Kwasotto Gravedigger - no, tutaj to juz by mozna bylo troche napisac... ale z racji tego ze jest juz pozno napisze tylko watek. Mhm.. wedlug mnie to dzieciak, moze o tym swiadczyc np ten tekst "02:41 Kwasotto Gravedigger: bym ich piznol z ue to huj by padli wszyscy XD". I wogole takie przechwalki jakie to on ma itemy (z allegro).
Po commanderze'hell'u, ancienciq, etc moglbym sie spodziewac czegos takiego, ale na nich sie zawiodlem. Po prostu wstyd.
TERAZ MOZECIE MNIE OBRZUCAC MIECHEM, REPORTOWAC, ETC, TO TYLKO MOJE ZDANIE NA TEN TEMAT. I TAK PRZEGLADAM TO FORUM SPORADYCZNIE WIEC MAM TO W |) \/ P I E. TRZYMAJCIE SIE ZIOMY. POZDRO
PanKracy jest offline